Un festival de triples dona la victòria a l’UB MiR

Els d’Òscar Gallifa van fer un gran partit a la pista del Vedruna Gràcia (63-70)

L'equip va celebrar la victòria al vestidor
Miquel Bachot

Els 21 punts de Carlos Montero van catapultar dissabte a un gran triomf a la pista del cuer, el Vedruna Gràcia per set punts de diferència (63-70), i el que és més important, amb solvència defensiva. La victòria els situa amb 15 punts, igualat amb cinc equips en la part mitjana de la classificació.

Els montcadencs van dominar el primer quart, arribant a posar-se amb +7 (7-14), però no van mantenir el ritme en el següent. L’equip va baixar la intensitat, tan defensivament i com ofensiva, amb nombrosos errors i sense encert de cara cistella, i va arribar al descans perdent de cinc punts. “A la segona part l’equip fa un canvi de xip, anotem 9 triples i collem molt més les línies de passi capgirant el marcador”, ha valorat el tècnic, Òscar Gallifa, qui ha volgut destacar el gran control del rebot en una “victòria clau“.