Un mal començament de partit sentencia la UB MiR contra el Collblanc (65-70)

Els blaus continuen a l’antepenúltima posició, amb cinc victòries i dotze derrotes

Aitor Andrés es perdrà el que resta de temporada a causa d'una greu lesió
Berta Barcons

La UB MiR continua sense guanyar. El rival d’aquesta jornada no era fàcil, ja que rebia la visita del Collblanc, el tercer classificat de la Copa Catalunya, que es va imposar per 65 a 70. Els blaus van començar malament, amb un parcial d’11 a 26 al primer quart que va sentenciar el matx. Tot i que ho van intentar i van fer una remuntada espectacular, finalment no va poder ser, encaixant la dotzena derrota a la lliga que els situen a l’antepenúltima posició.

“El primer quart va ser horrible, però a la segona part vam fer un canvi de xip brutal i, quan faltaven quatre minuts ens van posar al davant en el marcador. Un seguit d’errors al final ens vam impedir arrodonir la reacció”, explica el tècnic, Óscar Gallifa, qui ha valorat el suport de l’afició, que va omplir de gom a gom el pavelló Miquel Poblet.

A la segona part vam fer un canvi de xip brutal i, quan faltaven quatre minuts ens van posar al davant en el marcador. Un seguit d’errors al final ens vam impedir arrodonir la reacció

Óscar Gallifa, tècnic de la UB MiR

A banda de la derrota, la nota negativa de la jornada va ser la lesió d’Aitor Andrés, que es perdrà el que resta de temporada. La UB MiR té el pròxim diumenge (17.45 h) un partit important, ja que visitarà la pista del Sant Boi, un rival directe en la lluita per la permanència. Els locals es troben a l’onzena posició, amb sis victòries i onze derrotes. “Anirem a totes, si juguem com a la segona part del partit del Collblanc, tindrem el premi, segur”, assegura Gallifa.