Carlos Cera guanya la medalla de bronze als Campionats d’Espanya

El corredor de la JAM va ser tercer a la prova M35 dels 10k a l’aire lliure mentre que Juan Luis Ramon Lopo va ser cinquè

Carlos Cera amb la medalla de bronze als campionats d'Espanya amb el seu company d'equip Juan L. Ramon Lopo, que va ser cinquè
JAM

Carlos Cera, corredor de la JAM, ha guanyat la medalla de bronze als 10.000 metres a l’aire lliure als campionats d’Espanya celebrat aquest cap de setmana a Sabadell, en la categoría M35 (35-40 anys). “He sortit amb xip de guanyar sense guardar-me res, desgast en la part final però sense donar res per perdut”, ha valorat l’atleta de la qui ha dedicat la medalla al seu entrenador, Fraski: “Tornar a la JAM ha estat la millor decisió esportiva en molts anys”. El seu Company d’equip Juan L. Ramon Lopo ha acabat en cinquena posició.