Claudia Pina visita el casal esportiu a l’estadi de La Ferreria

La jugadora montcadenca ha passat una bona estona amb una trentena de nens amb els quals ha conversat de forma distesa

Claudia Pina ha parlat amb els participants del casal esportiu
Quim Bilbeny
La montcadenca del FC Barcelona ha signat a les sabatilles d'una jugadora del FB Montcada

La jugadora montcadenca del Barça, Claudia Pina, ha assistit aquest dimarts 25 de juliol el casal esportiu de l’Ajuntament a l’estadi de la Ferreria, on ha compartit una bona estona amb una trentena d’infants.

Per primer cop, la jugadora montcadenca ha visitat el casal esportiu municipal. Pina ha atès amablement totes les preguntes del joves jugadors, donant-los consells i responent a totes les seves curiositats. La montcadenca ha afirmat que ha rebut ofertes d’altres clubs aquest estiu, però que no les ha escoltat perquè “el meu somni és seguir al Barça i triomfar-hi”, ha respost.

Foto de família amb Claudia Pina i els infants del casal esportiu, amb presència de les regidores Anabel Moreno (esquerra) i Dámaris Sánchez (dreta)
Quim Bilbeny

A més, Pina ha participat en un repte de futbol amb un nen i una nena del casal, en el qual, malgrat no portar botes esportives els infants han pogut gaudir de la seva gran tècnica. Finalment, tothom s’ha pogut fotografiar amb la futbolista, qui també ha firmat autògrafs que els petits guardaran amb un gran record.

Deixa un comentari