Derrota contundent del CFS Montcada a la pista del FS Gràcia (9-3)

El sènior femení es va suspendre el seu partit per falta de jugadores, i el juvenil va caure 6-2 contra l’Indústrias Santa Coloma

El capità del primer equip, Víctor Andrés, fent un xut en el partit vs Floresta
Berta Barcons

El primer equip del FS Montcada va perdre per 9-3 contra el FS Gràcia en un partit que els montcadencs no van saber competir en cap moment. El conjunt barceloní va estar més encertat en les dues àrees i es va endur els tres punts sense patir.

En el primer minut de partit, el FS Gràcia es va avançar en el marcador, i tres minuts després, van marcar el 2-0. El Montcada va intentar reaccionar i, Rubén va retallar distàncies posant el 2-1. Els locals van tornar a marcar per posar el 3-1, però ràpidament, Víctor va marcar i va tornar a apropar el Montcada el marcador per 3-2. Abans del descans, el Gràcia va accelerar i va ficar dos goles més per anar-se amb avantatge de 5-2.

Vam estar molt malament en defensa, vam fer errors molt greus i tot el que van xutar va ser gol

Juanjo Amigo, tècnic del FS Montcada

En la segona part, el Montcada va cometre més errors en defensa que va provocar que el seu rival augmentés la distància. Els locals es van posar 8-2 en el marcador, Joan Paredes va maquillar el resultat amb el 8-3, però en l’últim minut, el Gràcia va fer el gol definitiu del 9-3. “Vam estar molt malament en defensa, vam fer errors molt greus i tot el que van xutar va ser gol”, afirma Juanjo Amigo, tècnic del FS Montcada.

Aquest resultat deixa el primer equip del FS Montcada 14è classificat amb 13 punts, en zona de descens. La setmana vinent visitaran la pista de la Prosperitat, 9è classificat amb 18 punts.

Sènior femení

El sènior femeni del FS Montcada no va poder jugar el seu matx a casa contra el AE Sant Andreu, ja que no tenien les mínimes jugadores per disputar el partit. Les visitants es van presentar i es va suspendre l’enfrontament. El resultat serà de 0-6 a favor del Sant Andreu, perquè el Montcada no es va presentar. Les montcadenques segueixen últimes a la classificació amb 4 punts.

Juvenil

El juvenil A del FS Montcada va caure 6-2 a la pista de l’Industrias Santa Coloma en un partit que els montcadencs no van saber competir en tot moment i no van aprofitar les seves oportunitats.

El conjunt blue va fer una primera part molt solvent en la que un solitari gol de l’Indústrias va fer que marxessin 1-0 al descans. En la segona part, els montcadencs van sortir amb el porter jugador per mantenir la pilota i tenir ocasions. “Amb el joc de 5 vam generar oportunitats, però no fiquem gols. No tenim jugadors que saben competir al 100% i en aquests partits es nota”, afirma Nando Sáez, tècnic del FS Montcada. L’Indústrias va començar a apretar i finalment, el resultat va ser de 6-2.

Amb el joc de 5 vam generar oportunitats, però no fiquem gols. No tenim jugadors que saben competir al 100% i en aquests partits es nota

Nando Sáez, tècnic del FS Montcada

Aquest resultat deixa el Montcada 14è classificat amb 17 punts, en zona de descens. La jornada vinent reben a casa el Natació Sabadell, 7è classificat amb 25 punts, en un partit clau per el futur de l’equip.