Derrotes de la UE Sant Joan i el CD Montcada en la primera jornada de la fase d’ascens

El conjunt de Can Sant Joan perd contra el Castellar (2-3) i el CD Montcada cau davant del Ripollet (2-4)

Una acció del partit entre el CD Montcada i el Ripollet
Berta Barcons

Els dos equips montcadencs que lluiten per l’ascens al grup 4 de Segona Catalana no han començat la nova fase amb bon peu. La UE Sant Joan Atlètic va perdre contra el Castellar per 2-3 i el CD Montcada va caure contra el Ripollet per 2-4. En l’altre matx del subgrup, el Joanenc va golejar el Puig-reig per 5-0. Després d’aquesta jornada, el conjunt de Can Sant Joan segueix líder, amb 54 punts, seguit pel Castellar, amb 50. Els ripolletencs són ara els tercers, amb 42 punts, mentre que el Joanenc i el CD Montcada, són a la quarta i cinquena plaça respectivament, amb 41 punts, seguits del Puig-reig, amb 37.

El partit entre el CD Montcada i el Ripollet va ser molt igualat. Els visitants es van avançar en el marcador al minut 4 amb un gol de l’ex-jugador verd Óscar Reche. Abans del descans, el CD Montcada va donar la volta al resultat, amb dos gols de Daniel Peinado al minut 23 i 36. A la represa, va ser el Ripollet qui va capgirar el marcador amb dos gols en quatre minuts, després d’una aturada del joc d’uns cinc minuts per una picaraballa a la graderia. Ja en la recta final, el rival va sentenciar el matx amb un gol al 81.

El tècnic del CD Montcada, Miki Corominas, ha lamentat la derrota. “Amb el 2-1, teníem el matx controlat i podíem haver fet el tercer, però l’aturada del joc ens va fer perdre la concentració i en pocs minuts ens van donar la volta al resultat”, ha manifestat l’entrenador, tot afegint que “hem d’aprendre de les errades. La derrota ens ha de fer més forts per anar a Puig-reig amb l’objectiu de sumar un triomf”.

Amb el 2-1, teníem el matx controlat i podíem haver fet el tercer, però l’aturada del joc ens va fer perdre la concentració i ens pocs minuts ens van donar la volta al resultat

Miki Corominas, entrenador del CD Montcada
Brian Canalejo va fer dos gols al matx contra el Castellar.

Per la seva banda, la UE Sant Joan Atlètic va encaixar dissabte la segona derrota de la temporada. El conjunt de Daniel Sánchez es va posar amb un 0-3 –amb dos gols al primer temps i un altre al principi de la represa–, però va tornar a entrar en el matx amb dos gols de Brian Canalejo als minuts 61 i 70.

“Ha estat una dura derrota que ens fa tocar de peus a terra. El Castellar és un gran equip que va estar més encertat que nosaltres”, reconeix el tècnic de la UE Sant Joan, qui afegeix que amb el 0-3 el rival es va tancar darrera i el seu equip va assetjar constament la seva porteria. “Vam empatar i, fins i tot, podríem haver guanyat, però el futbol és així. Estic content amb l’esforç dels jugadors”, ha indicat el tècnic, qui assegura que “tenim moltes ganes que arribi el proper dissabte per treure’ns l’espineta de la primera fase i guanyar a Ripollet”.

Ha estat una dura derrota que ens fa tocar de peus a terra. El Castellar és un gran equip que va estar més encertat que nosaltres

Daniel Sánchez, entrenador de la UE Sant Joan

La pròxima jornada, els dos equips montcadencs juguen fora. El Sant Joan es desplaçarà aquest dissabte (17h) al camp del Ripollet, on va perdre a la primera jornada de lliga per 1-0. Per la seva banda, el CD Montcada viatjarà a Puig-reig, on jugarà el proper diumenge (16.30h).

Tercera Catalana

A Tercera Catalana, la UD Santa María va empatar a zero en el seu desplaçament al camp del Piferrer, un rival directe en la lluita per allunyar-se del descens al grup 13. Els montcadencs són a l’onzena plaça amb 30 punts, mentre que el rival és al catorzè lloc amb 29. En l’últim partit abans de Setmana Santa, l’equip de Terra Nostra rebrà aquest dissabte (18h) el Marina-Escola, el cinquè classificat, amb 41 punts.