Dues parelles del CBE Endansa es proclamen campiones d’Espanya en llatins

Els germans Rubén i Sonia López s’enduen el màxim trofeu en adults A, mentre que Cirera i Nieto fan el primer pòdium en sènior 2 llatins absoluta

Eva Nieto i Carles Cirera, amb el trofeu de campions d'Espanya en la categoria sènior 2 absoluta
CBE Endansa
Marc Bisbal i Laura Rojo, quarts en Adult 2 Llatins
Els germans Rubén i Sonia López, amb el trofeu de campions de llatins d'Espanya en la categoria Adult A
Lourdes Domínguez i Xavier Otamendi, tercers en sènior 2 llatins
Rafa Rodríguez i Marina Rodríguez, sisens en sènior 3 llatins
Montse Artigas i Paco Baena, cinquens en sènior 3 llatins

El Club de Ball Esportiu Endansa ha tornat a brillar en la tercera competició en què ha participat aquest mes d'octubre, el Campionat d'Espanya en Llatins, celebrat a Guadalajara el passat 31. Els germans Rubén i Sonia López han assolit el primer pòdium en adults A i la parella formada per Eva Nieto i Carles Cirera ha quedat en primera posició a la categoria sènior 2 llatins absoluta. També destaquen els resultats obtinguts per Marc Bisbal i Laura Rojo, quarts en categoria Adult 2; Rafa i Marina Rodríguez, sisens en sènior 3 i finalistes; Xavier Otamendi i Lourdes Domínguez, tercers en sènior 2, i Montse Artigas i Paco Baena, cinquens en sènior 3 A.

Amb aquests resultats, la parella Nieto-Cirera tanca amb brillantor un mes d'octubre prolífic en premis. Primer va ser la victòria al Campionat de Catalunya, celebrat el dia 9 a Olesa de Montserrat; després el Campionat del món, el dia 15 a Rotterdam (Holanda) i, ara el d'Espanya. "Ha estat un fantàstic, estressant , emocionant, brillant i únic mes d'octubre", ha dit Nieto, també presidenta del club.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari