El CD Montcada continua fort després de guanyar el CN Terrassa (0-1)

El Santa María venç el Marina per 0-3 i el FB Montcada femení perd contra el Jabac Terrassa, el líder, per 5-0. En el derbi local de Quarta, la UE Sant Joan Atl. s’endú els tres punts contra el CD Montcada B (3-2)

La UE Sant Joan Atl. B celebra el primer gol davant el CD Montcada B
Dani Font

El CD Montcada segueix fort al subgrup 4B de Segona Catalana. El conjunt de Miki Corominas s’ha endut la victòria del camp del Natació Terrassa per 0-1 amb un gol al minut 29 aconseguit per Daniel Peinado, que va ser expulsat en veure la segona targeta groga a les acaballes del matx. El rival es va quedar també amb un home menys, amb l'expulsió d'Àlex Prado al minut 69. "A la primera part vam fer un molt bon partit, amb moltes arribades a l'àrea i molt segurs en defensa, però a la represa, no vam saber mantenir el control del matx, tot i tenir superioritat numèrica", ha expressat Corominas.

Els verds han retallat diferències amb el líder, el Sant Joan, que aquesta setmana tenia jornada de descans. Els de Daniel Sánchez són al capdavant amb 18 punts, mentre que el CD Montcada és segon amb 15 i un partit menys. El jugador Amin Khella s'ha mostrat molt content amb la victòria i els resultats d'aquesta temporada: "Estem treballant molt bé als entrenaments i això es veu reflectit a la gespa. Estem passant per un bon moment, però no ens hem de refiar i hem de seguir amb aquesta bona dinàmica", ha manifestat el futbolista.

Tercera

La UD Santa María ha aconseguit una victòria important al camp de l’EF Marina-Joan Murtro per 0-3, amb gols d’Enrique Andia (33’), Francis Ackun (41’) i Jaume Nuez (47’). L’equip ha pujat fins al setè lloc, amb 13 punts. Tot i anar bastant justos d’efectius, vam fer un gran partit davant un bon bon equip. Sens dubte, ha estat el millor matx que hem fet aquesta temporada”, ha valorat el tècnic, Andoni Ortolà.

El Santa María rebrà el pròxim dissabte la visita del Llano de Sabadell, l’antepenúltim amb 7 punts. Esperem mantenir aquesta línia de joc i sumar els tres punts per acostar-nos a les posicions de dalt, que era l’objectiu d’inici de temporada”, ha manifestat Ortolà.

Segona femenina

El FB Montcada ha caigut per 5-1 contra el Jabac Terrassa, el líder del grup 2, amb 13 punts. La capitana de l’equip, Andrea Alcalà, assegura que va ser un partit molt complicat. “El rival va ser clarament superior. A la segona part vam jugar més còmodes, però no es va veure reflectit en el marcador”, argumenta la jugadora.

Per al pròxim partit, el sènior femení recuperarà algunes baixes que han pogut disputar aquesta última jornada. L’altra novetat destacada és a la banqueta, ja que Jonàs Arrieta ja no és el tècnic del FB Montcada. El seu substitut és Alberto Cerón, exentrenador de l’escola.

El FB Montcada tindrà el pròxim diumenge un altre partit difícil, ja que rebrà municipal de Can Sant Joan la visita del Can Trias, el segon amb 13 punts. “L’afrontarem amb ganes i optimisme, ja que tindrem de nou la portera, que no va poder jugar aquest últim matx. Tenir més jugadores disponibles ens augmenta les opcions d’assumir la victòria”, explica la capitana.

Derbi Quarta Catalana

El sènior B de la UE Sant Joan Atlètic es va endur els tres punts al partit contra el CD Montcada B corresponent a la setena jornada al grup 13 de Quarta Catalana. El conjunt de Can Sant Joan es va avançar en el marcador amb dos gols de Seita Matsumoto (23’) i Jonatan López (42’). Els verds van reduir diferències al 46’ amb un gol de Gustavo Beresiarte. Novament, els locals van ampliar la distància amb un gol d’Aymane Gharraf al 50, i sis minuts més tard, Franco Teuley va fer el definitiu 3-2. Després d’aquesta jornada, el Sant Joan ha pujat fins al 5è lloc, amb 10 punts, i el CD Montcada B és a la novena plaça, amb 7.