El CD Montcada es desplaça al camp del Can Rull-Romulo Tronchoni de Sabadell

La UE Sant Joan Atlètic, el líder del subgrup 4B de Segona Catalana amb 21 punts, té aquesta setmana jornada de descans. Per la seva banda, el CD Montcada, que ocupa la segona plaça amb 16 punts, es desplaça aquest dissabte (19h) al camp del Can Rull-Romulo Tronchoni de Sabadell, al setè lloc amb 8 […]

El CD Montcada ocupa la segona plaça del subgrup 4B de Segona Catalana
Sílvia Alquézar

La UE Sant Joan Atlètic, el líder del subgrup 4B de Segona Catalana amb 21 punts, té aquesta setmana jornada de descans. Per la seva banda, el CD Montcada, que ocupa la segona plaça amb 16 punts, es desplaça aquest dissabte (19h) al camp del Can Rull-Romulo Tronchoni de Sabadell, al setè lloc amb 8 punts.

A Tercera, la UD Santa María visita aquest dissabte (17h) el camp de la Penya Pajaril de Ripollet amb l’objectiu de sumar la tercera victòria consecutiva. El conjunt d’Andoni Ortolà ocupa la vuitena posició al grup 13, amb 14 punts, mentre que el seu rival és al catorzè lloc, amb 9.

A la Segona femenina, el FB Montcada vol retrobar-se amb el triomf després de dues dures derrotes contra els primers classificats del seu grup. Les montcadenques jugaran aquest diumenge (16.30h) contra el Moià a domicili. El partit es preveu força igualat, ja que el Montcada és al desè lloc, amb 7 punts i el rival és a una posició per sota, amb un punt menys.

Deixa un comentari