El CD Montcada guanya de penal i a l’últim minut

El gol de Sergi Arranz, que n’ha fet dos, li ha donat la victòria als verds davant el Lloret (3-2)

Sergi Arranz continua en ratxa golejadora i avui ha fet dos gols més
Arxiu/Sílvia Alquézar

Un gol de penal de Sergi Arranz a l’últim sospir li ha donat la victòria al CD Montcada contra el Lloret (3-2). Ha estat un partit vibrant que ha tingut constants moviments en el marcador. Només començar, Sergi Arranz ha aconseguit obrir el marcador amb un gol al minut 9. El Lloret ha reaccionat bé i a la mitja hora ha fet l’empat amb una acció de Nuha. Amb l’1 a 1 s’ha arribat al descans.

La segona meitat no podia començar pitjor per als interessos de l’equip verd ja que al primer minut l’àrbitre, Galera Serrano, li ha xiulat un penal en contra. Riccardo Serralunga l’ha transformat i el Lloret s’ha avançat en el marcador amb l’1 a 2. Al 62, Kike ha fet el gol de l’empat. El CD Montcada ho ha continuat intentant i a l’últim minut ha fet el gol de la victòria gràcies al seu màxim golejador, Sergi Arranz, que ha transformat el llançament d’un penal, provocant l’eufòria entre els jugadors i l’afició montcadenca.

Després del partit l’entrenador del Lloret, José Ángel Valero, s’ha queixat de l’actuació arbitral: “No és la primera vegada que tenim un arbitratge així. Hi ha algú que vol que el Lloret baixi de categoria”. D’altra banda, el tècnic local, Jordi Salvanyà, ha valorat el resultat “com una victòria justa, tot i que hem patit massa”.

A la propera jornada, el CD Montcada afrontarà un interessant derbi al camp del Ripollet.