El CD Montcada obté la victòria al camp del Poble Sec (0-3)

El president del club s’entrevistarà el dia 13 amb la Federació Catalana per parlar dels arbitratges

En el seu desplaçament al camp d’un dels cuers de Primera Catalana, el CD Montcada s’ha emportat cap a casa aquest diumenge, 5 de desembre, els tres punts –ja en té 15–, guanyant un Poble Sec en hores baixes per 0 a 3. Els jugadors d’Iván Rodríguez han dominat pràcticament tot el partit, a excepció dels 10 primers minuts, quan el Poble Sec ha tingut un de les dues úniques opcions de gol, l’altra ha arribat al minut 70. Al minut 15, en la primera arribada del CD Montcada, Eras ha posat el 0 a 1 al marcador. El mateix jugador s’ha encarregat de fer el 0 a 2 al final de la primera part, després que en una jugada li arribés el baló als peus. A la segona part, el domini del CD Montcada ha estat clar i a pocs minuts del final, Pasqui ha materialitzat el 0 a 3 definitiu. Amb aquesta pujada de moral els verds s’enfrontaran diumenge 12 a la Ferreria al Vic, que, en funció dels resultats d’aquest diumenge a la tarda, pot arribar com a líder de Primera Catalana.

D’altra banda, el president del CD Montcada, Modesto ‘Tato’ Sanchís, es reunirà el pròxim 13 de desembre (11h) amb el president de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Casals, a petició de l’entitat verda. El motiu de la trobada és el malestar que s’ha generat en el sí del club l’actuació arbitral en els partits que disputa el CD Montcada aquesta temporada. En un comunicat emès dies abans de tenir la data de la reunió, Sanchís indica que no permetrà que “veient com els nostres jugadors ho donen tot i s’ho deixen tot partit a partit (…) vinguin altres a fer el possible perquè aquest equip perdi els punts jornada rere jornada, especialment en els partits disputats a casa nostra”. En l’escrit, el president del CD Montcada assegura que el club continuarà treballant amb “esforç i honor” per mantenir la categoria.