El CD Montcada perd a Manresa (2-0), tot i oferir una bona imatge

Els gols dels manresans han arribat al final de la primera part i a l’inici de la segona

El CD Montcada no ha tingut sort aquest matí al camp del segon, el CE Manresa, i ha tornat amb una nova derrota per 2-0, tot i oferir una bona imatge. Els verds, que afrontaven el partit amb cinc baixes, han controlat bé el seu rival a la primera meitat i, ben posicionats sobre la gespa, han evitat que els manresans generessin ocasions clares de perill. A manca de quatre minuts per al final de la primera meitat, el Manresa s’ha avançat en el marcador després d’una jugada a pilota aturada. Als tres minuts de la represa, el partit encara s’ha complicat més amb el segon gol dels manresans que s'ha produït després d’una acció de contraatac. El CD Montcada segueix sent últim al grup 1r de Primera Catalana amb 7 punts i cinc derrotes seguides.

Abans del partit disputat a Manresa, ambdós equips han guardat un minut de silenci en record de l'exjugador verd Fernando Ruiz 'Candi', qui va morir el passat divendres.