El CH La Salle guanya a la pista de l’H. Sant Quirze (27-31)

Important victòria dels lassal·lians a la penúltima jornada de lliga

A manca d’una jornada per al final de la lliga, el sènior masculí A del CH La Salle manté la lluita per acabar a la tercera posició del grup D de la Primera Estatal. L’equip de Jaume Puig va guanyar a la pista de l’H. Sant Quirze (27-31) i és quart amb 45 punts, els mateixos que el Joventut Handbol Mataró, que segueix tercer després de no fallar i guanyar el seu partit a casa contra l’H. Esplugues (36-30). Els germans Pau i Albert Maresma, amb 16 gols entre ambdós, van ser els més encertats en atac i van definir un partit que al descans estava empatat (11-11). El CH La Salle, que no ja pot atrapar les dues primeres posicions que donen dret a jugar la promoció d’ascens, acomiadarà la lliga el 2 de maig al pavelló Miquel Poblet contra l’OAR Gràcia (19h).