El CH La Salle guanya per la mínima l’H. Sant Joan Despí (21-20)

Important victòria dels lassal·lians abans de visitar la pista del Sant Martí Adrianenc

El CH La Salle va lluitar fins al final els dos punts contra el Sant Joan Despí
Pedro De Lamo

El sènior masculí A del CH La Salle segueix viu en la lluita per aconseguir un lloc a les fases d’ascens i aquest dissabte va sumar una important victòria al pavelló Miquel Poblet contra l’H. Sant Joan Despí. L’equip visitant va començar millor el partit i va dominar la primera part amb un primer avantatge d’1 a 5, arribant al descans amb un 10-12. A la segona part, l’equip de Jaume Puig va reaccionar i es va arribar als últims minuts amb molta igualtat en el marcador. A cinc segons del final, l’eufòria es va desfermar al pavelló Miquel Poblet quan Fran Martínez va trencar l’empat a 20. Abans del final, el Sant Joan Despí va tenir una darrera oportunitat amb el rellotge aturat amb un llançament de falta que va aturar la defensa lassal·liana. Després de sumar aquest importants dos punts, el CH La Salle es manté a la quarta posició del grup D de la Primera Estatal amb 41 punts, a tres del líder, el Sant Martí Adrianenc , que serà el seu proper rival l’11 d’abril.