El CH La Salle presenta els equips d’aquesta temporada, marcada per la celebració del seu 70è aniversari

L’acte va tenir lloc aquest diumenge al Miquel Poblet, que es va omplir de gom a gom per veure els 18 conjunts i els 260 jugadors

Els 260 jugadors del CH La Salle van desfilar pel pavelló Miquel Poblet
Pere Delamo
Un dels equips de l'escola, que enguany compta amb 92 jugadors
Els jugadors del sènior masculí i femení van fer un passadís per on van desfilar la resta d'equips
Cares d'alegria i il·lusió en la presentació del CH La Salle
La presentació de La Salle es va fer al pavelló Miquel Poblet
Els 260 jugadors de La Salle es van fer una foto de família a la graderia

El CH La Salle Montcada va presentar aquest diumenge els 18 equips i els 260 jugadors davant l’afició, amb la mirada en el 70è aniversari que el club celebrarà aquesta temporada. L’acte va començar amb l’entrada al pavelló Miquel Poblet dels dos equips que defensen la samarreta vermella en les categories més altes, el sènior femení, que juga a Primera Catalana, i el sènior masculí A, a Primera Nacional. Tot seguit, ambdues plantilles van fer un passadís per rebre els integrants de cada una de les formacions entre aplaudiments del nombrós públic que omplia la graderia, amb bombo inclòs, que acompanyaven els noms que se sentien per megafonia.

Parlaments

En el torn d’intervencions, el president del CH La Salle Montcada, Josep Maresma, va recordar que enguany «el club celebra 70 anys d’historia i no hi ha res que ens ompli més d’orgull que tenir una escola amb 92 jugadors que són aleví, benjamí i pre-benjamí, que són el futur nostre».

El club celebra 70 anys d’història i no hi ha res que ens omplir més d’orgull que tenir una escola amb 92 jugadors

Josep Maresma, president del CH La Salle
El president de La Salle, al centre, amb el regidor d’Esports i el president de la FCH durant els parlaments
Jesús Abad

I amb la mirada posada en la nova temporada, però sense oblidar el passat, el president de la Federació Catalana d’Handbol, Jaume Fort, va destacar que «hem tornat més forts d’aquests temps foscos de la pandèmia», posant de relleu “el futur que tenim al davant” i agraint a les famílies l’esforç que fan cada cap de setmana perquè la mainada competeixi.

Hem tornat més forts d’aquests temps foscos de la pandèmia

Jaume Fort, president de la Federació Catalana d’Handbol

Finalment, el regidor d’Esports, Gerard Garrido (ERC), va destacar el paper del CH La Salle al municipi: “Montcada i Reixac no s’entendria sense l’handbol, per tot allò que suposa per al teixit social”, va dir, posant en valor l’educació dels infants a nivell esportiu i personal, inculcant valors com el respecte, la solidaritat i el treball en equip.

Montcada no s’entendria sense l’handbol, per tot allò que suposa per al teixit social

Gerard Garrido, regidor d’Esports

Per finalitzar, tots els jugadors i jugadores es van reunir al mig de la pista per unir les seves mans i fer el crit característic que s’escolta abans de començar cada partit en suport del CH La Salle.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari