El CK Montcada es consolida al quart lloc de la Lliga Nacional

Els locals han superat el Badalona per 13 a 19

El Multiópticas Isis Montcada s’ha consolidat a la quarta posició de la Lliga Nacional de korfbal amb 5 punts en guanyar a domicili el Badalona per 13 a 19. El partit va ser molt igualat, amb intercanvi de cistelles i pocs punts de diferència al marcador. Al descans, el 10 a 9 deixava tot molt obert.

A la represa, semblava que continuava la mateixa tònica, encara que va millorar el joc defensiu dels montcadencs. Al minut 47 i després de l’empat a 13, el Montcada va confirmar la seva reacció amb un parcial de 0-6 que va servir per tancar el partit. Els 4 punts de Marc Castillo i la important contribució femenina van desnivellar al segon temps un partit que es mantenia igualat gràcies a l’encert dels jugadors locals.

D’altra banda, el Multiòpticas Isis B continua líder invicte a Segona Divisió, després d’aconseguir la seva quarta victòria consecutiva en vèncer a la pista de l’UKSA de Sant Andrià per 8 a 15.

A la propera jornada, novament dos desplaçaments difícils per als equips montcadencs. El CK Montcada A visitarà el CEVG de Vilanova que, tot i la derrota d’aquest últim matx, continua segon. Per la seva banda, el Montcada B jugarà a Lleida contra el Lladonoso, un dels rivals durs de la categoria.