El CK Montcada ja és tercer

El Multiópticas Isis supera el Barcelona (16-20)

El Multiópticas Montcada va guanyar el Barcelona (16-20)
CK Montcada

El Multiópticas Isis Montcada va sumar dissabte davant el KC Barcelona la seva tercera victòria a la lliga. Amb aquest triomf i la derrota del Vilanova davant el Vacarisses el Multiópticas Isis Montcada se situa en 3a posició a la classificació.  Tot i comptar amb baixes (per lesió d’Alba Navarro i per motius laborals de Lara Subils) l’equip va ser molt competitiu. Els primers trenta minuts van ser un tu a tu constant entre tots dos equips. La defensa montcadenca complicava molt el joc als locals i l’encert sobretot de Jose M. Álvarez permetien mantenir les regnes del partit arribant al descans 3 punts per sobre.

Només sortir al segon temps nova cistella i màxima renda, 4 punts, que permetrien jugar amb més calma i mica en mica minar la moral dels locals. Es va arribar a un màxim avantatge de 6 punts, al minut 49 (12 a 18). A partir d’aquí el partit va perdre ritme i intensitat ja que els barcelonins no trobaven la manera de frenar l’atac del Montcada ni de sumar amb continuitat. Al final 16 a 20 amb 8 punts per Jose M. Álvarez que es va mostrar especialment encertat en els llançaments a cistella.

La propera setmana rebrà el Castellbisbal, 5è classificat, que el passat dia 4 va guanyar al CK Badalona.