El FB Montcada cau a Santa Perpètua (6-0) en un matx amb polèmica arbitral

L’equip d’Antonio Moya va jugar, des del minut 23, amb 10 després d’una expulsió ‘més que rigurosa’

Tot i la diferència en el marcador, el FB Montcada va donar la cara en tot moment a Santa Perpètua
Biel_fpv

El FB Montcada va perdre per 6-0 al camp de la Unificació Santa Perpètua, en el matx ajornat corresponent a la primera jornada del grup 1 de la Primera Divisió. El partit va començar força igualat fins que al minut 23, amb empat a zero en el marcador, el conjunt d’Antonio Moya es va quedar amb 10 jugadores per l’expulsió de Lafita Drama. “Va ser una expulsió més que rigurosa”, ha manifestat el tècnic montcadenc, qui també ha mostrat el seu desacord amb altres decisions arbitrals. “A nosaltres ens van anul·lar un gol per fora de joc, en canvi, si hi hagués hagut VAR tampoc haurien pujat al marcador alguns gols del Santa Perpètua”, opina Moya.

Malgrat tot, l’entrenador assegura que tot plegat no serveix d’excusa per justificar la derrota: “Situacions com les de Santa Perpètua formen part de l’aprenentatge d’aquesta jove plantilla. L’equip va jugar seriosament i va donar la cara en tot moment”. El FB Montcada és a la penúltima posició, amb només un punt, però té pendents tres partits ajornats. El pròxim diumenge, el FB Montcada jugarà al camp de Can Sant Joan contra el Sant Quirze, al novè lloc, amb 6 punts.