El FS Montcada obté un empat a tres a la pista del Sant Quirze en el seu debut a la lliga

El sènior femení comença amb derrota contra l’Industrias Santa Coloma (1-0), que també guanya en categoria juvenil el club montcadenc (2-5)

Tres jugadors del FS Montcada juvenil intenten parar un rival de l'Industrias al matx disputat al Miquel Poblet
Mario Azañedo

El primer equip del FS Montcada ha començat la lliga amb un empat a 3 en el seu desplaçament a Sant Quirze, un dels clubs que s’estrenen aquesta temporada a la Tercera Nacional. El partit tenia l’al·licient de ser un matx contra un rival amb moltes cares conegudes al club montcadenc, com el seu tècnic, Àlex Navalón, que havia dirigit el juvenil de Divisió d’Honor, on va coincidir amb diversos jugadors locals que ara estan sota les seves ordres.

El Sant Quirze es va avançar amb dos gols a la primera part, però Adil Nafari va retallar distància a la represa. Un minut més tard, els locals van ampliar novament l’avantatge, però a falta de cinc minuts, els montcadencs van ser capaços de neutralitzar els dos gols. "Hem començat sumant en una pista que és complicada per ser de goma", indicà el tècnic Juanjo Amigo reconeixent que a falta d'onze segons "vàrem tenir la victòria a tocar dels dits". Tanmateix, va lamentar la manca de "profunditat i contundència defensiva", ja que "no erem capaços d'enviar la pilota a l'esquena car la seva pressió era individual". El pròxim dissabte (16h), els de Juanjo Amigo s’estrenaran al pavelló Miquel Poblet amb la visita del Sant Joan de Vilassar, que ha superat el FS Gràcia per 7-5 a la primera jornada.

Sènior femení

El FS Montcada ha debutat enguany a la lliga de la Divisió d’Honor Catalana amb una derrota a la difícil pista de l’Industrias Santa Coloma per 1-0, amb un gol matiner al minut 3 després d’un rebot. Malgrat aquest inici, el partit va ser molt “igualat i competit”, ha indicat el tècnic, Erik Berlinghieri, qui opina que l’equip va jugar bé en defensa, “però va estar imprecís en atac, sobretot al primer temps”. Malgrat la falta d’encert, l’entrenador assegura que van diposar de moltes ocasions clares “per empatar, com a mínim, el partit”. Berlinghieri ha destacat “l’actitud de les jugadores que, amb només dos canvis i algunes amb molèsties musculars, van buscar la porteria contrària els 40 minuts”. El tècnic ha afegit que encara “hi ha molt a millorar ja que només amb ambició i actitud costarà molt, però aquest és el camí”. El FS Montcada jugarà dissabte vinent al Miquel Poblet (16h) contra el Mataró.

El tècnic, Erik Berlinghieri, ha destacat 'l’actitud de les jugadores que, amb només dos canvis i algunes amb molèsties musculars, van buscar la porteria contrària els 40 minuts'

Juvenil

El FS Montcada ha encaixat la primera derrota a la lliga, després de perdre contra l’Industrias Santa Coloma per 2-5. El rival es va avançar amb dos gols als primers deu minuts que van ser determinants en la resta del partit. “Vam sortir tous en defensa i ens van fer dos gols. Les errades en aquesta categoria es paguen molt cares”, ha valorat el tècnic Nando Sáez. Malgrat l’ensopegada, ha fet una lectura positiva, tenint en compte que aquest equip estarà entre els primers del grup 3 de la Divisió d’Honor Nacional. “No vam jugar malament, però l’inici ens va condicionar”, assegura.

El FS Montcada visitarà el pròxim dissabte (16h) la pista del CN Sabadell, amb una pista molt petita on, en paraules de Sáez, “ens costarà molt per les característiques del pavelló, amb les grades darrera la porteria i poc espai per treure la pilota en una de les bandes”. Tot i això, l’entrenador ha afegit que “anirem amb la idea de sumar els tres punts perquè aquest és un rival de la nostra lliga”. A la pretemporada, ambdós rivals es van enfrontar en un partit amistós amb victòria sabadellenca per 3-1.