El FS Montcada perd a la pista del FS Parets i s’allunya de la permanència (3-1)

Els blue tenen un partit ajornat que el disputaran el proper dijous 9 de març a les 22h contra el Sant Quirze al Miquel Poblet

El Montxada se situa a 6 punts de la salvació
Sílvia Alquézar

El primer equip del FS Montcada va caure per 3-1 contra el FS Parets, un rival directe en la lluita per la salvació. Els blue van tenir un inici de partit molt dolent i malgrat la reacció en la segona part, no va ser suficient per remuntar l’enfrontament.

El Parets va sortir molt més endollat i en el minut 3 van posar l’1-0 en el marcador. El Montcada va començar a generar joc ofensiu i oportunitats per empatar, però el gol no va arribar i els locals ho van aprofitar per posar el 2-0.

El joc i les ocasions que vam generar no es veu reflectit en el marcador. La manca de gol de l’equip es va notar molt en un partit on vam ser molt superiors al rival

Haide Pulido, tècnic del FS Montcada

En la segona part, els blue van retallar distàncies gràcies a un gol en pròpia porta en el minut 21. El Montcada ho va seguir intentant, però l’equip va fallar moltes oportunitats per empatar el matx. “El joc i les ocasions que vam generar no es veu reflectit en el marcador”, comenta Haide Pulido, tècnic del FS Montcada, tot afegint que “la manca de gol de l’equip es va notar molt en un partit on vam ser molt superiors al rival”. A falta de 2 minuts, el Parets va sentenciar el matx amb el definitiu 3-1.

Aquesta derrota deixa el Montcada 14è classificat, en zona de descens, amb 16 punts a 6 de la salvació. Els blue tenen un partit ajornat que el disputaran el proper dijous 9 de març a les 22h contra el Sant Quirze al Miquel Poblet.