El FS Montcada perd en un partit per l’oblit contra l’Estel Vallseca i es complica la permanència (2-8)

Els blue baixen una posició i se situen a la 15a plaça a 5 de la salvació

Rubén en una acció en el partit vs Arenys de Munt
Berta Barcons

El primer equip del FS Montcada cau estrepitosament contra l’Estel Vallseca al Miquel Poblet per 2-8 i es complica la seva salvació a Tercera Nacional. Els blue van fer un partit per oblidar en el que no van tenir opció en cap moment, ja que la primera part va acabar amb 1-6.

El matx va començar de la pitjor manera possible i en el minut 1 el Montcada ja perdia 0-2. L’Estel Vallseca no va frenar i en el minut 7 es va posar 0-4 en un inici idíl·lic per als barcelonins. Els blue van retallar distàncies mitjançant un gol d’Adil Nefari. L‘1-4 no va servir de res, ja que just abans del descans el conjunt visitant va sentenciar posant l’1-6 al marcador. En la represa, l’Estel Vallseca va seguir ampliant la seva distància fins a arribar a l‘1-8. En l’últim minut de partit, Adil Nefari va marcar el gol de l’honor, fent així el seu doblet personal.

Aquesta derrota provoca que el Montcada baixi fins a la 15a posició amb 24 punts, a 3 del Castellar (14è) i 5 del Parets (13è) que marca la permanència. La jornada vinent els blue visitaran la pista de l’Olimpic Floresta, 2n classificat, amb 48 punts a 12 del líder.