El FS Montcada es complica l’ascens una mica més després de perdre a Manlleu (6-2)

Els montcadencs es mantenen al segon lloc, tot i que la diferència amb els perseguidors més immediats s’ha reduït a només un punt

El FS Montcada es manté al segon lloc
Berta Barcons

El FS Montcada ha encaixat la segona derrota consecutiva contra un rival directe en la lluita per l’ascens a la Tercera Nacional. Els montcadencs, amb diverses baixes, van perdre a la pista del Manlleu, el quart classificat del Grup 1 de la Divisió d’Honor Catalana, per 6-2. El conjunt de José Ibáñez es manté a la segona posició, amb 32 punts, però a tan sols un d’avantatge del Manlleu, a la quarta plaça, i de l’Escola Pia de Sabadell, que aquesta jornada va perdre contra el Riudellots (6-7). Els sabadellencs són al tercer lloc, amb 31 punts, però amb un partit pendent contra el Ràpid Santa Coloma amb el resultat favorable de 6-3.

“Estem passant per una dinàmica negativa. Creem ocasions, però ens costa fer gols i això ens passa factura”, ha valorat el tècnic montcadenc. El rival es va avançar al minut 3, però el FS Montcada va reaccionar ràpid amb un gol del capità Víctor Andrés dos minuts més tard. Abans del descans, el Manlleu va aconseguir el 3-1 i, en el 29, Cárdenas va reduir la diferència. Amb 3-2 en el marcador i quan quedaven tres minuts, Ibáñez va apostar per la tàctica del porter-jugador, una decisió que ara considera que no va ser encertada. “Igual no hauria d’haver arriscat tant”, afirma l’entrenador.

Estem passant per una dinàmica negativa. Creem ocasions, però ens costa fer gols i això ens passa factura

José Ibáñez, entrenador del FS Montcada

El balanç de les últimes tres jornades ha estat negatiu, ja que dels 9 punts en joc només n’ha sumat un gràcies a l’empat a la pista del Malgrat (2-2). Els altres dos partits, contra l’Escola Pia (2-3) i aquesta última jornada a Manlleu, han estat derrotes. “Toca seguir treballant per intentar assolir l’objectiu de l’ascens”, subratlla Ibáñez. En l’última jornada abans de les vacances de Setmana Santa, el FS Montcada jugarà el pròxim dissabte (18 h) al pavelló Miquel Poblet contra el Parets, el cuer, amb 6 punts.