El FS Montcada visita la complicada pista de l’Olimpic Floresta, 2n classificat

El juvenil A rep la visita de l’Eixample en un partit que tots dos conjunts no es juguen res

Jordi Saad celebrant un gol en el partit contra l'Arenys de Munt
Berta Barcons

El primer equip del FS Montcada es desplaça a la pista de l’Olimpic Floresta amb la necessitat de sumar punts per sortir del descens. El partit, corresponent a la jornada 27 de la Tercera Divisió Nacional, es disputarà el dissabte 6 de maig a les 18 h.

El Montcada arriba a aquesta jornada després d’una dura derrota a casa per 2-8 contra l’Estel Vallseca. Aquest resultat va fer que l’equip caigués fins a la 15a posició amb 24 punts a 3 del Castellar (14è) o 5 del Parets (13è) que marca la salvació. “Hem de passar pàgina i mirar cap endavant per tornar a ser l’equip que va retallar 7 punts i va arribar a sortir del descens”, subratlla Haidé Pulido, tècnic del FS Montcada, tot afegint que “la situació és complicada, i per això, tots hem de donar una mica més del que hem donat fins ara”.

Els blue estan pendents de la resolució de la federació per un cas d‘alineació indeguda del Caldes en la seva victòria contra el Montcada. En cas de resolució favorable per als montcadencs, sumarien 3 punts vitals en la seva lluita per la permanència.

Hem de passar pàgina i mirar cap endavant per tornar a ser l’equip que va retallar 7 punts i va arribar a sortir del descens. La situació és complicada, i per això, tots hem de donar una mica més del que hem donat fins ara

Haidé Pulido, tècnic del FS Montcada

Per la seva banda, l’Olimpic Floresta vol consolidar-se a la 2a posició de la lliga, ja que té 48 punts, els mateixos que el Rubí (3r). El conjunt de la Floresta ve de guanyar el seu últim partit per 2-3 a la pista del FS Gràcia. En el partit de la primera volta el Montcada va caure al Miquel Poblet per un contundent 1-8 contra la Floresta.

Juvenil

El juvenil A del FS Montcada rep la visita del FS Eixample en la penúltima jornada de Divisió d’Honor Nacional. Un partit en el qual ambdós conjunts no es juguen res, ja que el Montcada va baixar matemàticament la jornada anterior després de la seva derrota per 3-2 contra el Manacor. El matx es disputarà el diumenge 7 de maig a les 18.50 h al Miquel Poblet.

Per la seva banda, l’Eixample està consolidat a la mitja part de la classificació com a 7è amb 43 punts. El partit de la primera volta el va guanyar el conjunt barceloní per 4-2.

Deixa un comentari