El juvenil A del FS Montcada empata in extremis a 5 gols a la pista de l’Entreculturas Montesión

Els montcadencs van reaccionar al segon temps, després d’encaixar un 0-4 a la primera part

El juvenil A del FS Montcada rebrà aquest dissabte la visita de l'Industrias Santa Coloma, el líder
Laura Grau

El juvenil A del FS Montcada va empatar a 5 a la pista de l’Entreculturas Montesión, –penúltim, amb 10 punts– de Palma de Mallorca, en un matx intens amb una part per a cada equip. Els montcadencs no van començar bé, encaixant un 4-0 al descans. A la represa, el conjunt d’Àlex Navalón va reaccionar neutralitzant l’avantatge. Quan millor estava jugant el Montcada, va arribar el 5-4. En un final d'infart, amb porter-jugador, l'equip montcadenc va fer el definitiu empat a 5 amb un gol sobre la botzina. Malgrat el punt sumar, el tècnic reconeixia al compte de twitter del FS Montcada que l’empat els ha deixat “un sabor agredolç”.

Després d’aquesta jornada, el FS Montcada es manté al tercer lloc al grup 3B de la Divisió d’Honor Estatal, amb 21 punts. El pròxim cap de setmana, el juvenil A rebrà la visita de l’Industrias Santa Coloma, el líder amb 25 punts, i un partit menys. "Hem de guanyar el líder i puntuar a la jornada següent per assegurar-nos el passi a la fase pel títol", ha dit Navalón.