El juvenil A del FS Montcada obté un triomf important a Manresa (2-3)

El tècnic, Darío Martínez, creu que el marcador no reflecteix la superioritat del seu equip a la pista

El juvenil A del FS Montcada va exhibir un bon nivell de joc a Manresa
Arxiu/ Sílvia Alquézar

El juvenil A del FS Montcada ha aconseguit la primera victòria a la Divisió d’Honor Estatal en vèncer aquest diumenge a la pista del Manresa per 2-3. Amb el triomf, l’equip ha demostrat que s’ha refet de la golejada del Barça a la jornada anterior a casa.

Els montcadencs es van avançar en el marcador un 0-2, amb gols d’Adri Salazar i Monso al minut 10 i 11 respectivament, però els locals van retallar diferències dos minuts més tard. A la represa, el FS Montcada va ampliar la diferència amb una nova diana obra de Rubén Riojano i, al 35, el Manresa va establir el definitiu 2-3.

El tècnic montcadenc, Darío Martínez, s’ha mostrat molt satisfet del rendiment de la plantilla. “Estic molt content pel partit realitzat. Crec que el marcador no reflecteix el que es va veure a la pista. Vam defensar molt bé en la pressió alta, que es va ajudar a generar moltes ocasions, però llàstima del poc encert de cara a porteria que vam tenir”, ha valorat el tècnic. El juvenil A torna aquest cap de setmana a jugar fora de casa. El FS Montcada visitarà el pròxim diumenge (11h) la pista de l’Alcoletge, a Lleida.