El juvenil A del FS Montcada perd una bona ocasió per estar a la part alta de la classificació

El conjunt local va perdre a la pista del Jesús Maria per 7-5, tot i dominar el primer temps per 2-5

El juvenil A del FS Montcada ha guanyat un partit a les primeres tres jornades, va ser el que va jugar a casa contra el CET 10
Pilar Abián

El juvenil A del FS Montcada va perdre una bona oportunitat per situar-se als llocs capdavanters al subgrup 3B de la Divisió d’Honor estatal, després de caure derrotat el passat dissabte a la pista del Jesús Maria CE per 7-5 a la segona part. “Estem molt decebuts perquè teníem encarrilat el matx per posar-nos entre els primers”, ha explicat l’entrenador montcadenc, Àlex Navalón.

El conjunt local va dominar la primera meitat, que va acabar amb el resultat de 2-5. Vam saber remuntar el gol inicial del rival i posar-nos amb un còmode 1-3, tot i no fer un joc brillant, però sí força eficaç”, ha comentat el tècnic. A la represa, el FS Montcada va continuar dominant, però després del quart d’hora de joc, el Jesús Maria va fer dos gols que li van donar confiança per anar a més i donar la volta al marcador. “Ells es veien forts psicològicament i, en canvi, a nosaltres ens va afectar bastant”, ha manifestat Navalón, qui lamenta que el seu equip no pogués mantenir l’avantatge. “Amb l’electrònic en contra vam seguir creant ocasions, però no vam estar encertats de cara a porteria”, ha dit.

El pròxim rival del FS Montcada serà el Montesión de Mallorca, que es troba a la penúltima posició amb 2 punts. Els montcadencs són al cinquè lloc, amb 3. El matx es disputarà el pròxim dissabte, al pavelló Miquel Poblet.