El Marfil Santa Coloma B supera el Broncesval (2-6)

Abans del partit s’ha fet la presentació de tots els equips del CFS Montcada

Xexi ha estat l'autor del primer gol del Broncesval
Rafa Jiménez
El CirQs Dance Studio ha fet una exhibició abans i al descans del partit del primer equip
Tota la família del CFS Montcada a les grades del Miquel Poblet
Tots els equips del club s'han distribuït per la pista del pavelló Miquel Poblet

El Broncesval Montcada ha perdut aquest matí el seu primer partit de la temporada contra el Marfil Santa Coloma B (2-6). Els colomencs han començat molt bé aconseguit dos gols al primer minut de partit. El Broncesval ha reaccionat i ha retallat distàncies amb un gol de Xexi. Tot i que ambdós equips han generat ocasions de perill, la primera meitat ha finalitzat amb l’1 a 2. A la represa, els montcadencs han empatat amb un gol de Mario Litrán, però el Marfil no ha trigat a reaccionar. El tercer gol dels visitants ha enfonsat els locals, que han acabat encaixant tres gols més. L’equip de Javi Ruiz jugarà la propera jornada a la pista del Cover Premià de Mar.

Presentació. Abans del partit, que s’ha jugat  en un horati atípic (10.45), el club ha fet la presentació dels seus 15 equips (2 sèniors i 13 del planter). Abans i al descans del partit del primer equip hi ha hagut una exhibició per part de l’escola de ball  CirQs Dance Studio.