El Santa Maria cau contra el Juan XXIII per 2-4

El nou tècnic, José Luis Sánchez, ha criticat l’actitud de la plantilla

El Santa Maria ha tornat a perdre aquesta jornada, tot i estrenar nou entrenador, José Luis Sánchez, el quart d’aquesta temporada. Els montcadencs han caigut contra el Juan XXIII per 2-4, malgrat que s’han avançat en el marcador a la primera part amb un gol del davanter centre Juan Carlos. Però, un minut més tard, el rival ha igualat l’electrònic i, en un mal partit dels locals segons el nou tècnic, el Juan XXIII ha fet l’1-4 que ha deixat ja sentenciat el partit. El conjunt de Terra Nostra ha tornat a marcar al minut 85 obra novament de Juan Carlos, de penal. Després d’aquesta nova derrota, el Santa Maria es complica encara més la salvació al Grup Sisè de Segona Territorial, on ocupa l’antepenúltima posició amb 26 punts. “Intentarem obtenir la permanència però ho veig difícil si l’equip no canvia l’actitud i està més concentrat”, ha dit el nou entrenador, qui ha lamentat les baixes per lesió de dos jugadors importants com Gerard i Toni.