El Santa Maria és a només un punt de l’ascens

Els de Terra Nostra capgiren el marcador i guanyen 1 a 3 al Mollet

Amb la derrota del segon i una meritòria victòria del Santa Maria al camp del Mollet  per 1 a 3, l’ascens és a només un punt. Si la setmana vinent a casa contra el Guinardó, el conjunt de Sánchez Cabrera puntua tindrà matemàticament l’ascens.

Els de Terra Nostra han començay el partit amb una jugada desafortunada. En el minut 22 i en una falta lateral en contra, ni la defensa ni el porter s’entenen i posa el marcador 1 a 0. Amb un control del partit i sense sort en algunes accions ofensives, Enrique al minut 35 ha materialitzat amb una jugada individual l’empat. A la represa, els dos equips han jugat amb nombroses interrupcions i poc control, però Toni Serrano per partida doble al 80 i al 85 ha certificat la remuntada amb l’1 a 3 final.

Ara la plantilla ja només pensa en el partit clau dissabte contra el Guinardó, un conjunt molt ordenat que està fent una gran segona volta. Un empat ja serviria per tenir l’ascens a la butxaca però el Santa Maria pensa també a proclamar-se campió, una fita que la té molt al seu abast, a només cinc punts.