El Santa María és més líder després de guanyar el matx ajornat del Parera

Els 61 minuts que faltaven s’han jugat aquest dijous i han acabat amb el resultat final de 0-3

La UD Santa María ha guanyat per 0-3 el matx ajornat al camp del Parera, jugat aquest dijous. El partit es va suspendre al minut 29 i amb el resultat de 0-1 quan els jugadors locals van abandonar el terreny de joc. “Hem donat un pas important per aconseguir l’ascens, ja que pugen els dos primers i el segon ja el tenim a 7 punts”, ha indicat el tècnic, José Luis Sánchez. D’altra banda, el Santa María ha mostrat el seu desacord amb la decisió del Comitè de disciplina de la Federació Catalana de Futbol i ha recorregut el cas fins al Tribunal Català de l’Esport.

Pel que fa al matx de diumenge, el conjunt de Terra Nostra té un desplaçament important al camp del Chacarita (12h), el segon classificat amb 39 punts al Grup Dissetè de Tercera Territorial. Els montcadencs defensaran el lideratge i intentaran augmentar la diferència respecte el seu rival més immediat, una victòria que podria deixar bastant sentenciat l’ascens de categoria dels locals.