El Santa María goleja el Parera (6-0) i s’acosta més a Segona

Juanito ha fet un hat-trick però ha estat expulsat per doble groga

La UD Santa María, al Grup Dissetè de Tercera Territorial, ha fet els deures aquest dissabte, 2 d’abril, contra el Parera i la victòria aconseguida a l’estadi de la Ferreria acosta l’equip que entrena José Luis Sánchez a l’objectiu de l’ascens a Segona Territorial. Els de Terra Nostra han vençut el conjunt barceloní per un contundent 6 a 0 en un partit que no ha estat absent de polèmica ja que el Santa María ha acabat amb 9 jugadors. “L’àrbitre ens ha omplert de targetes injustes”, ha explicat el segon entrenador, Marc Rodríguez ‘Pitu’. Al minut 18 de joc ha començat la ratxa golejadora amb el primer dels tres gols que ha ficat Juanito. Aquest primer ha arribat després d’un rebuig. El segon gol ha estat obra de Víctor després d’una passada llarga. Al minut 43 ha arribat la primera expulsió, la de Gatuso, per doble groga, “totalment injusta”, segons Pitu. Minuts abans de la fi de la primera meitat l’ambient del matx s’ha escalfat, però no s’ha produït cap incident. En la ment de tothom estava el partit de la Primera Volta, al novembre que es va haver de suspendre al minut 29 a causa d’aldarulls –el Santa María finalment va guanyar el matx al febrer, per 0 a 3.

Afortunadament, el partit s’ha calmat a la represa, quan han arribat quatre gols més del Santa María. Juanito, dins de l’àrea, ha posat el 3 a 0 i el segon gol per al seu compte particular d’aquest dissabte només començar els darrers 45 minuts, i poc després a fet el 4-0 i ha aconseguit el seu hat-trick en una jugada iniciada per Eric, qui, per la seva banda, ha fet el 5 a 0 de penal al minut 65. Al 74 ha arribat l’últim gol, amb connotacions especials perquè ha estat el primer de Pope aquesta temporada. Poc després s’ha produït l’expulsió de Juanito, per doble amonestació. “Hem jugat molt bé i en funció del que faci demà el Vallbona ens quedaran més o menys punts per assolir l’ascens, de tota manera, la setmana vinent juguem contra el Mollet, un dels equips més durs”, ha indicat Pitu, que també lamenta no poder comptar la pròxima jornada amb Juanito i Gatuso, “dues baixes importants”, ha dit.