El Santa María somia amb la salvació en guanyar el Llano per 2-0

Ha estat la primera victòria amb Pitu a la banqueta

El Santa María ha aconseguit la seva primera victòria amb Marc Rodríguez ‘Pitu’ a la banqueta. El conjunt de Terra Nostra ha guanyat aquest dissabte el Llano de Sabadell per 2-0. Ha estat un triomf molt treballat davant un rival que també és a la part baixa de la taula al Grup Sisè de Tercera Catalana. La primera part ha acabat amb empat a zero, però al minut 56 de la represa Fran ha culminat una jugada molt bona entre línies pujant el primer gol en el marcador. El Santa María ha seguit controlant el matx i, a falta de cinc minuts, De la Torre ha aprofitat un refús del porter després del llançament d’una falta lateral. “Estic content perquè aquesta victòria ens dóna moral i ens permet somiar amb la permanència”, ha dit l’entrenador, qui està satisfet de l’actitud i la imatge que han ofert els jugadors davant del Llano, l’antepenúltim amb 23 punts. Els montcadencs continuen a la cua de la classificació amb 18 punts, a cinc de la salvació quan encara falten 6 jornades perquè acabi la competició.