El Santa María suma ja 13 victòries consecutives

Els de Terra Nostra han guanyat un partit fàcil a casa de l’Hogar Extremeño (0-6)

La UD Santa María va vèncer ahir dissabte, 29 de gener, l’Hogar Extremeño barceloní –l’últim classificat– per un contundent 0 a 6 en el decurs d’un partit que va tenir poca història. “Tot i la victòria no va ser un dels millors partits que hem disputat, també perquè el rival ens ho va posar fàcil”, ha explicat el segon entrenador, Marc Rodríguez ‘Pitu’. El festival de gols, no obstant, va arribar en els darrers minuts del matx perquè la primera part va acabar 0 a 1 i arran un gol en pròpia porta de l’Hogar Extremeño.

Fins al minut 76 no va arribar el segon gol dels de Terra Nostra, de Sergio Hermoso. Al 78, Liarte, de falta, va col·locar el 0 a 3 a l’electrònic i al 80, Enrique, en un 1 a 1 contra el porter va fer el quart gol per al Santa María. Juanito, a partir d’un centre de Liarte, i Jordi Gil, en una nova jugada d’1 a 1, van fer els dos gols definitius. El Santa Maria suma ja 13 victòries consecutives i manté el lideratge al Grup Dissetè de Tercera Territorial, amb 33 punts. “Aquest resultat és un respir per al difícil enfrontament de dissabte vinent a casa, amb l’Arrabal Calaf”, ha avançat ‘Pitu’.