El Santa María supera amb nota la prova de l’Eixample

Els montcadencs han guanyat a casa per 3 a 2 tot i les nombroses baixes

La UD Santa María ha guanyat 3 a 2 l’Esquerra de l’Eixample malgrat disposar només de 12 homes, 3 d’ells lesionats. El partit no ha estat fàcil, de fet els visitants s’han avançat en el marcador al minut 17′, resultat amb el qual s’ha arribat al descans. El tècnic José Luis Sánchez ha dedicat la mitja part per fer canvis en el sistema de joc que de seguida han donat els seus fruits. Al minut 47 Sergio ha aprofitat una pilota entre línies que l’ha deixat sol davant del porter i ha fet pujar l’1 a 1 al marcador. Cinc minuts després novament Sergio, des de la frontal, ha transformat el 2 a 1 i, a 20 minuts per al final, Gil tancava el compte golejador dels locals amb el 3 a 1. Però els visitants no han deixat d’intentar-ho i han fet patir els montcadencs en transformar un penal al minut 87 que ha fet pujar el 3 a 2 definitiu al marcador.

“Ara tenim dues setmanes per endavant sense jugar, el que ens vindrà molt bé per recuperar els lesionats i per agafar forces cara al tram final de temporada”, ha dit el segon entrenador, Marc ‘Pitu’ Rodríguez. La UD Santa María afronta aquest descans amb la tranquil·litat de mantenir-se com a líder del grup 17 de Tercera Territorial.