El sènior A del CH La Salle no pot amb el líder

Els montcadencs van aguantar 20 minuts, però al final el Sant Quirze es va imposar per 28 a 38

Víctor Sanz va ser el màxim anotador del partit contra l'Handbol Sant Quirze, amb 12 gols
Pere de Lamo
El sènior A del CH La Salle Montcada no va poder superar el 31 de gener l’Handbol Sant Quirze, el líder del grup D de la primera Estatal. Els locals van aguantar els primers vint minuts, però al final el rival es va acabar imposant per 10 gols de diferència, 28 a 38. “L’equip ho va donar tot, però el líder té una plantilla de moltíssima qualitat”, ha comentat el tècnic Pau Lleixà. La Salle ocupa la desena posició, amb 11 punts, empatat amb el Mataró, l’OAR Gràcia i el Terrassa. A la pròxima jornada, el 7 de febrer, La Salle tornarà a jugar a casa, en aquesta ocasió rebrà la visita del Sant Esteve Sesrovires (12.30h), un rival directe en la lluita per mantenir la categoria, ja que es troba al desè lloc, amb 10 punts. “Són dos punts importants per seguir respirant a la zona tranquil·la. A l’anada vam guanyar d’un gol als últims segons i a la nostra pista ho haurem de donar tot si volem guanyar el matx”, ha expressat Lleixà. D'altra banda, el matx ajornat a la pista de l’Handbol Palautordera el passat 23 de gener per un cas positiu de la Covid-19 entre la plantilla del Vallès Oriental es disputarà el pròxim 24 de febrer (20.15h).