El sènior A del TT La Unió disputarà la final per ser campió de la Segona B provincial

Repàs a la resta de resultats dels equips montcadencs durant el cap de setmana competititu

Els jugadors del primer equip van celebrar la seva classificació per a la final
TT La Unió

Tennis de Taula. TT La Unió. Segona B. Grup 2n
El sènior A del TT La Unió va tornar a demostrar la seva superioritat contra el TT L'Hospitalet i el va tornar a derrotar per 5 a 1 en el partit de tornada de la semifinal del play-off per al títol de campió de lliga de la Segona B Provincial de Barcelona. Amb un global de 10 a 2, els montcadencs s'han classificat per a la primera final de la història del club. El seu proper rival serà el CN Mataró, que ha eliminat l'ATT Castellar. La final es jugarà el 15 de maig, a partit únic, a les instal·lacions de la Federació Catalana de Tennis de Taula. El guanyador del títol tindrà l'oportunitat de pujar una altra categoria si supera un altra eliminatòria contra el cinquè classificat de Segona A.

Futbol. UD Santa María. Quarta Catalana. Grup 8è
L’UD Santa María continua imparable i va tornar del camp del CD Montornès Norte amb una nova victòria per 2 a 5 que, a més, li permet pujar fins a la segona posició ja que el Can Mas de Ripollet va perdre a casa contra el FC Cerdanyola B (0-3). El partit a Montornès no va ser fàcil. Albert Barrios va obrir el marcador favorable als montcadencs, però els locals li van donar la volta. Al minut 50, el Santa María perdia per 2 a 1, però va reaccionar fins al 2 a 5 definitiu gràcies als gols de Joan Obdulia (51', 68' i 70') i Sergi Colete (85'). A manca de tres jornades per al final de la lliga, l'equip d'Alfonso Torres ho té tot de cara per disputar la promoció d'ascens. És segon amb 56 punts, dos més que el Can Más, que ha de descansar a la propera jornada. El Llano B és quart, amb 53 punts, però té el goal average particular perdut. El Lourdes, líder amb 66 punts, ja és matemàticament campió i puja a Tercera Catalana, tot i el seu últim empat al camp de La Llagosta (3-3).

Futbol. UE Sant Joan-Atlètic. Segona Catalana. Grup 2n
L'UE Sant Joan-Atlètic no va tenir sort aquest diumenge i va empatar contra l'UD Mataronesa (2-2) a l'estadi de Can Sant Joan. A la primera mitja hora de joc, els locals guanyaven per 2 a 1 gràcies als gol d'Álvaro Gómez i d'un jugador visitant, en pròpia porta. Al minut 52, la Unión es va quedar amb un jugador menys per l'expulsió de Paredes amb vermella directa. Tot i tenir inferioritat numérica, l'equip de José Manuel Martín 'Pinti' va dominar el partit fins que, a tres minuts del final, la Mataronesa va empatar. En temps de descompte, Fran Espinosa va enviar una pilota al pal a pilota aturada. Tot i aquest empat, la Unión continua a la segona posició amb un punt de desavantatge respecte a la Fundació Privada Hermes, que va empatar al camp del Premià (0-0). A manca de cinc jornades per al final de la lliga, continua la igualtat i la Unificación Llefià s'afegeix a la lluita i s'apropa a sis punts del primer lloc.

Futbol. CD Montcada. Segona Catalana. Grup 2n
El CD Montcada va aconseguir aquest diumenge una important victòria al camp del FC Martinenc B (1-2) que li permet pujar una lloc a la classificació en la seva lluita per evitar el descens. Els verds van fer un partit molt seriós al Municipal del Guinardó i van obrir la llauna al minut 26 gràcies a un acció de Jorge Borjano. El Martinenc B va empatar només començar la segona part, però l'equip de José Antonio Montes no es va desfer i va continuar buscant la victòria fins que, al minut 89, Alberto Muñoz va fer el gol definitiu. Amb aquests tres punts, el CD Montcada suma 29 i puja fins a la quarta posició per la cua a manca de cinc jornades per al final de la lliga.

Futbol. EF Montcada. Primera Catalana. Grup 2n
Després d'11 jornades sense conèixer la derrota, el sènior femení de l'EF Montcada va tornar a perdre un partit de lliga. Dissabte, les 'reds' van caure al camp de líder, l'SE AEM B de Lleida per 1 a 0. L'únic gol del partit va arribar al minut 63 i aquesta derrota provoca que les montcadenques baixin fins a la cinquena posició amb 49 punts. A la propera jornada, l'equip de Yannick Llaugé jugarà a casa contra el Soses Femení, que és sisè amb dos punts menys.

Bàsquet. UB MIR. Provincial de Barcelona. Grup 6è
Després d'haver guanyat el seu grup i assolir l'ascens a Tercera Catalana, el GrupoUno CTC de la Unió Bàsquet no es jugava res a l'última jornada de lliga i aquesta manca de necessitat es va traduir amb una derrota a la pista del tercer, l'UB Sant Adrià C (55-48). Tot i aquesta ensopegada, els montcadencs han acabat al primer lloc amb 47 punts i un balanç de 21 victòries i cinc derrotes. L'equip de Marta Balaguer lluitarà per ara per aconseguir el títol de campions de la província de Barcelona. El seu primer rival, als quarts de final, serà el Qbasket Sant Cugat 2, campió del grup 4t.

Handbol. CH La Salle. Primera Estatal. Grup D
El sènior A del CH La Salle manté les seves opcions d'acabar la lliga a la cinquena posició i aquest dissabte va sumar una còmoda victòria al pavelló Miquel Poblet contra l'H. Sant Cugat (30-24). Albert Maresma, amb 9 gols, va ser el màxim golejador d'un partit que els lassal·lians ja tenien controlat a la primera meitat, quan guanyaven per 16 a 11. Amb aquesta victòria, l'equip de Jaume Puig és sisè amb 34 punts i està empatat amb l'H. Sant Esteve Sesrovires. El Joventut Handbol Mataró s'ha despenjat d'aquest grup després d'empatar a la pista de l'Handbol Espluges (31-31). Els montcadencs jugaran la propera setmana a la pista del penúltim, l'Handbol Lleida Pardinyes.

Futbol Sala. FS Montcada. Segona B. Grup 3r
El Broncesval, que ja està descendit matemàticament a Tercera Divisió Nacional, va perdre aquest dissabte un nou partit, el dotzè de manera consecutiva, contra l'FS Pallejà (6-4), que lluita encara per evitar el descens. Els montcadencs continuen sent cuers amb 14 punts i el proper dissabte jugaran el penúltim partit com a locals contra l'FS Salou. Per la seva part, el sènior B del CFS Montcada va derrotar l'Acció Sant Martí-CEIP Catalonia A (5-0) i segueix líder del seu grup amb 55 punts.

Futbol Sala. AE Can Cuiàs. Segona Catalana. Grup 1r
El primer equip de l'AE Can Cuiàs va perdre aquest cap de setmana a la pista del Masnou Inter Dinamic (7-3) i continua sent el cuer del seu grup amb 4 punts. Per la seva part, l'EF Montcada ha pujat fins a la cinquena posició amb 37 punts després de guanyar el CE Futsal Mataró B (4-2).

Korfbal. CK Montcada. Lliga Nacional
Després d'encaixar tres derrotes seguides, el primer equip del CK Montcada es va retrobar aquest cap de setmana amb la victòria a la pista del Vallparadís Atlètic (11-13). Els montcadencs continuen a la penúltima posició amb 10 punts, però s'apropen a tres del Vallparadís, que ha jugat dos partits més.