El sènior B del TT La Unió perd contra el TT Prat (0-6), però pujarà a Segona B

Repàs a la resta de la jornada del cap de setmana per als equips locals

D'esquerra a dreta, Paco Aguado, Jaume Vilalta i Toni López
Rafa Jiménez

Tennis de Taula. TT La Unió. Segona A Provincial
El sènior B del Club Tennis de Taula La Unió jugarà la propera temporada a la Segona B Provincial. Tot i perdre per 0 a 6 la final per al cinquè i sisè lloc de Tercera que es va disputar contra el Tennis Taula Prat a la sala polivalent de La Unió ja que a la sala d’actes hi havia una representació teatral, els montcadencs pujaran ja que són el primer reserva i ocuparan una de les places que deixarà el Tennis Taula Sabadell. Els tres equips del club sabadellenc han finalitzat a les primeres tres posicions a Tercera i la normativa de la Federació Catalana de Tennis de Taula determina que una mateix entitat no pot tenir tres conjunts a la mateixa categoria. Paco Aguado, jugador del sènior B i responsable del club, coneixia aquesta notícia abans de la jornada d’ahir, però la va ocultar a la resta dels seus companys: “Preferia no donar aquesta informació per veure si podíem pujar directament, sense haver d’esperar, però era molt complicat perquè hem jugat contra rivals de molt nivell”. Tot i la derrota, Aguado fa una valoració molt positiva de la temporada del sènior B: “Està composat per jugadors formats a casa, de primer o segon any de competició, i han ofert un gran rendiment. A nivell esportiu, la temporada dels dos sèniors ha estat excel·lent, només ens falta disposar de més suport econòmic i d’un local propi que ens permetria continuar creixent”, ha comentat Aguado, en referència als contactes que manté amb l’Ajuntament.

Futbol. UE Sant Joan-Atlètic. Primera Catalana. Grup 1r
L’UE Sant Joan Atlètic ha agafat un coixí de tres punts amb la posició de promoció descens, que ara ocupa el FC Ripollet, després d’aconseguir una nova victòria, la segona consecutiva, contra l’UE Tona (3-1). Els quatre gols del partit es van veure en una intensa primera part. El marcador es va obrir al minut 7 quan els visitants es van fer un gol en pròpia porta. 20 minuts més tard, l’equip de José Manuel Martín ‘Pinti va ampliar el seu avantatge amb un gol aconseguit per Albert Jiménez amb una espectacular vaselina. L’UE Tona va retallar distàncies al 30’, però dos minuts més tard, Francisco Baena va aprofitar un mal rebuig del porter visitant per aconseguir el tercer gol. Després d’aquesta victòria, i a manca de cinc jornades per al final de la lliga, els de Can Sant Joan ocupen la dotzena posició amb 35 punts, els mateixos que el FC Girona B.

Futbol. EF Montcada. Primera Catalana. Grup 2n
El sènior femení de l’EF Montcada va oferir una bona imatge durant el partit que va disputar al camp de líder, l’UD La Planada (4-3), que encara no ha encaixat cap derrota aquesta temporada. L’equip d’Antonio Moya va arribar a empatar el marcador fins a tres vegades. Iris Barbé va aconseguir el primer gol vermell al minut 15 que servia per neutralitzar el primer gol sabadellenc que va arribar al primer minut de joc. Iris Barbé va marcar en pròpia porta dos minuts més tard i Jennifer Morgan va tornar a igualar el partit a la mitja hora de partit. Abans del descans, l’UD La Planada va fer el tercer gol i amb el 3 a 2 es va arribar al primera de la primera part. Als tres minuts de la represa, Nerea Talavera va fer l’empat a 3 que no es va desfer fins al minut 83, quan els sabadellencs van aconseguir el gol de la victòria. Tot i aquesta derrota, les ‘reds’ continuen a la cinquena posició amb 48 punts.

Futbol. CD Montcada. Tercera Catalana, Grup 6è
El CD Montcada continua imparable en la seva lluita per pujar a Segona Catalana i aquest diumenge va aconseguir la seva novena victòria seguida al camp de l’UE Castellar B (0-3). Álex Pérez va obrir el marcador al minut 14 i amb el 0 a 1 es va arribar al descans. A la segona part, el castellarenc Arnau Felip es va fer un gol a pròpia porta al 66’. Set minuts abans del final, els verds van sentenciar la victòria amb el tercer gol aconseguit per Edgar Lorenzo. L’equip de José Antonio Montes continua a la segona posició amb 72 punts i amplia el seu avantatge fins als 8 punts amb l’EF Bonaire, que va empatar contra l’UE Avià B (2-2).

Futbol. UD Santa María. Tercera Catalana, Grup 6è
L’UD Santa María va donar aquest dissabte la cara contra el líder, l’UE Sabadellenca, però va acabar perdent a l’estadi de la Ferreria per 3 a 5. L’equip de Terra Nostra va protagonitzar un gran inici de partit i al minut 34 guanyava per 2 a 0 amb dos gols de Genís Rosa (20’ i 34’). A la segona part, l’UE Sabadellenca va reaccionar fins a l’empat a 2 amb dos gols als minuts 58 i 64, però Rosa va completar el seu particular hat-trick, tornant a avançar el seu equip al 66’. Als deu minuts finals, els montcadencs van acusar el desgast físic i van encaixar tres gols als minuts 81, 84 i 89. Després d’aquesta jornada, l’UE Sabadellenca continua amb pas ferm cap a l’ascens mentre que l’UD Santa María segueix a la sisena posició amb 41 punts.

Handbol. CH La Salle. Primera Estatal, Grup D
Tot i perdre aquest dissabte al pavelló Miquel Poblet contra el BM La Roca (28-34), el sènior A del CH La Salle continuarà una temporada més a Primera Estatal. A manca de dues jornades per acabar la lliga, els montcadencs, que són desens amb 20 punts, tenen cinc punts d’avantatge amb el penúltim classificat, el CH Bordils B, que va perdre a la pista de l’H. Sant Joan Despí (31-28). En el partit d’aquest dissabte, el CH La Salle no va poder mantenir el seu nivell de joc després d’una primera part que va guanyar per un ajustat 13 a 12. Després del descans, els roquerols van aconseguir un parcial de 15 a 22 per certificar una victòria que els consolida a la setena posició amb 31 punts. Albert Maresma, amb 9 gols, va ser el màxim golejador lassal·lià. D’altra banda, el sènior B del CH La Salle, que està jugant la fase final de Quarta Catalana amb l’objectiu de pujar de categoria, no va jugar el seu partit contra l’Handbol Ribes, que es disputarà el 12 de maig, a les 22.15h.

Futbol Sala. CFS Montcada. Tercera Nacional, Grup 1r
El Broncesval Montcada, que es mantenia invicte des de feia nou jornades, va tornar a perdre, tres mesos després de la seva última derrota, a la pista del segon classsificat, l’FS Canet (4-3). Els montcadencs van protagonitzar un inici discret de partit, encaixant tres gols als primers 15 minuts. Abans del descans, Nacho Caño va retallar distàncies al 17’. Als tres minuts de la represa, David Ortega va reduir encara més la distància, però l’FS Canet va ampliar el seu avantatge amb un quart gol, aconseguit al 25’. Al 34’, Nacho Caño va tornar a veure porta, però, tot i els seus intents, els montcadencs no van poder tornar de Canet amb cap punt. L’equip Álex Fernández, que aquest dijous jugarà el partit ajornat contra el Futsal Lliçà d’Amunt (21.50h), continua a la setena posició amb 38 punts. D’altra banda, el sènior B del CFS Montcada va aconseguir una espectacular victòria contra l’AV Montigalà FS (8-1). Néstor Gómez va obrir el marcador per als locals al primer minut, però els visitants van empatar quatre minuts més tard. Abans del descans, Néstor Gómez (7’) i Edgar García (18’) van deixar el marcador en un 3 a 1. A la segona part, l’equip de Xavi Romeo va aconseguir cinc gols més mitjançant Jairo Martínez (22’), David Ortega (24’ i 28’), Roger Villena (38’) i David Ruiz (39’). Tot i aquesta victòria, el Broncesval B continua sent últim amb 9 punts, els mateixos que el CE Port de Barcelona, que ha jugat un partit menys.

Bàsquet. UB MIR. Tercera Catalana, Grup 7è
El GrupoUno CTC de la Unió Bàsquet MiR no va tenir cap opció en el partit que va disputar aquest diumenge, al pavelló Miquel Poblet, contra l’UE Gaudí (53-74). Els barcelonins, que al descans guanyaven per 25 a 33, van consolidar la victòria a la segona part amb un avantatge final de 21 punts. Després d’aquesta derrota, l’equip de Raúl Ortega ocupa la desena posició amb 38 punts. D’altra banda, el sènior B de l’UB MiR va superar el CB Viladecavalls (63-57) i és vuitè, amb 38 punts, al grup 2n del Campionat Territorial. Al grup 1r, el sènior C blau va perdre a la pista del Torrot Maresme 3V (55-50) i segueix sent antepenúltim amb 32 punts.

Bàsquet Femení. UB MIR. Tercera Catalana, Grup 7è
El sènior femení de l’UB MiR va perdre aquest dissabte a la pista del CB Cabrera (70-66). Les montcadenques continuen ocupant la penúltima posició amb 27 punts.

Futbol Femení. CD Montcada. Tercera Catalana, Grup 6è
El CD Montcada no va disputar el partit que estava previst per aquest diumenge, a les 11h, al camp del CF Igualada. El comitè de competició de la Federació Catalana de Futbol haurà de designar un nou horari per a la celebració d’aquest enfrontament.

Futbol Sala. EF Montcada. Segona Catalana, Grup 3r
L’EF Montcada va aconseguir aquest dissabte una important victòria contra l’EF Barberà-Andalucía (3-2) en la seva lluita per assolir la permanència. Els vermells van obrir el marcador al minut 5 gràcies a una acció de José Luis Carrasco Alcaraz i es va arribar al descans amb l’1 a 0. A la segona part, els visitants van remuntar amb dos gols en un minut, entre el 30 i el 31, però l’equip de José Luis Carrasco va reaccionar a la perfecció amb dues accions de Tomás Ángel Joven (31’) i Ricardo Rodríguez (33’) que li van acabar donant tres punts d’or. Amb aquest triomf, els montcadencs continuen a la quarta posició per la cua amb 18 punts i un avantatge de sis punts amb el CE Escola Pia Sabadell B, que serà el seu proper rival.

Korfbal. CK Montcada. Lliga Nacional, Top A
El primer equip del CK Montcada, que ja està classificat de forma matemàtica per disputar el Top 4, va aconseguir la victòria en el partit que va disputar aquest diumenge contra el CE Vilanova i la Geltrú (22-20). Els montcadencs, que han jugat una jornada menys que els tres primers classificat, ocupen la quarta posició amb 13 punts i estan empatats amb el tercer, el CKC A. D’altra banda, el sènior B del CK Montcada també va guanyar el seu partit contra el CE Vilanova i la Geltrú B per 21 a 14 i consolida la segona posició amb 15 punts. Tot i que ha disputat dos partits menys, l’equip de Juanma Fernández està a tres punts de la primera posició que ocupa el CKC B i també està classificat, de forma matemàtica, per disputar el Top-4.

Korfbal. AEE Montserrat Miró. Segona Divisió Nacional
L’AEE Montserrat Miró no va poder accedir a la primera posició després d’empatar el seu enfrontament contra el líder, el Serveto Korfbal Lleida (18-18), que havia guanyat tots els partits que havia disputat fins ara. Després d’aquest resultat, els montcadencs continuen a la segona posició amb 23 punts i continuen una distància de dos punts amb els lleidatans, contra els que es tornaran a enfrontar el 6 de maig.