El sènior femení del CH La Salle es prepara per competir a Primera Catalana

Dues baixes d’última hora representen un mal de cap inesperat per l’entrenador Àlex Expósito

La sessió va ser molt intensa per agafar ràpidament el ritme que exigeix la nova categoria
Dani Font
Les jugadores preparen una jugada sota la mirada atenta d'Àlex Espósito
Jugadores del CH La Salle realitzant estiraments
Abans del sènior va entrenar el juvenil que pot aportar noves jugadores al primer equip davant les baixes d'última hora

Ahir dilluns 29 d’agost les jugadores del CH La Salle van començar a preparar una temporada en què s’hauran d’adaptar a una categoria superior, Primera Catalana. Per aquesta raó, l’entrenador montcadenc Àlex Exposito ha marcat un ritme d’entrenament molt viu des del primer dia. “Hem de començar intensos per començar a introduir elements del nou sistema defensiu i buscar intensitat des del principi, perquè és al ritme al qual jugarem”.

Expósito considera que com sempre que es produeix el salt a una nova categoria cal un any d’adaptació al ritme que aquesta exigeix. Pel que fa a l’ascens, l’entrenador es mostra prudent i opina que l’objectiu ha de ser classificar-se entre els equips que lluitaran per ascendir. “Els filials de clubs com el Sant Quirze B i els que ja tenen anys d’experiència a la categoria seran els principals rivals”, afirma l’entrenador.

L’equip ha quedat enquadrat en el Grup A de Primera Catalana junt amb el Banyoles, Garbí Palafrugell, Sarrià, Canovelles, Sant Quirze B, Cerdanyola, La Garriga i Gavà B. El primer partit es disputarà el darrer cap de setmana de setembre.

Baixes inesperades

“Al final hem tingut dues baixes en les últimes 24 hores -lamenta Expósito- i ara mateix tenim una plantilla amb 13 jugadores. Estem acabant de mirar de reforçar i si no ens adaptarem i nodrirem del juvenil si fa falta i si és necessari”. De fet, aquest any ja han pujat a tres jugadores del juvenil que per edat ja són sènior.

Tot i aquest entrebanc de darrera hora l’entrenador està content de tornar al club de casa i poder conciliar millor la vida familiar, laboral i l'handbol. “Jo sempre he estat a Montcada. Vaig anar al Sant Joan Despí a Divisió d’Honor Plata, un gran repte personal i professional". El tècnic afirma que va marxar per aprendre i per "poder donar i nodrir al meu club de tot el que he après fora. Ara tinc el bagatge d’haver estat a una categoria superior i el puc aportar a les meves jugadores”.

Seccions:

Deixa un comentari