El sènior femení no pot amb el Gavà (13-24)

Les noies d’Esperanza Hoyos encara no han guanyat després de dues jornades de competició

Un moment del partit entre el Gavà i la Salle Montcada femení aquest matí al pavelló Miquel Poblet
Laura Grau

El sènior femení del CH La Salle debutava aquest diumenge al pavelló Miquel Poblet, però no ha pogut aconseguir la seva primera victòria davant el Gavà (13-24). Les noies d’Esperanza Hoyos han tornat a demostrar que encara els hi falta més rodatge. Tot i sortir millor que a la primera jornada, ràpidament el Gavà ha començat a aconseguir un bon avantatge i al descans s’ha marxat guanyant per 6 a 12.
A la segona part, el sènior femení no ha intentat, però mai ha tingut veritables opcions per aconseguir sumar algun punt. De fet, la bona actuació de les dues porteres montcadenques ha evitat que la derrota encara fos més contundent. “Hem millorat, però encara ens falta més treball per obtenir bons resultats”, ha dit l’entrenadora del sènior femení del CH La Salle després del partit.