El Triomf UB MiR guanya el CB Argentona i es col·loca en tercera posició (76-70)

Els blaus sumen una victòria més a casa i segueixen imbatuts al Miquel Poblet

Ricki Lozano amb la pilota a les mans al Miquel Poblet en el partit vs CB Argentona
Berta Barcons

El primer equip de la UB MiR va superar 76-70 el CB Argentona al Miquel Poblet en un partit trepidant que es va decidir en els últims instants. Els blaus obtenen una victòria molt important contra un rival directe i pugen fins la tercera victòria. Els montcadencs segueixen imbatuts a casa amb un ple de victòries.

La UB MiR va començar amb molts nervis el partit i fallant tirs molt clars sota de l’aro. Els visitants ho van aprofitar i es van avançar en el primer quart de 10 punts per 14-24. En el segon quart, els blaus van canviar la dinàmica gràcies a l’encert d’Albert Salat des de la línia de tres. El resultat al descans va ser de 35-40.

Albert Salat, amb 15 punts, va ser el màxim anotador de la UB MiR vs CB Argentona

En la segona part, els blaus van estar molt bé en tots els àmbits, especialment en el rebot amb un total de 20 que va acabar sent la clau del partit. El final del tercer quart, la UB MiR ja estava per davant en el marcador per 53-51. En l’últim parcial van sentenciar per arribar el resultat final de 76-70. “L’equip va ser una pinya i en els pitjors moments vam tenir el cap fred per aixecar el partit”, comenta Òscar Gallifa, tècnic de la UB MiR. Tot afegint que “l’ambient al Poblet va ser espectacular amb una grada plena animant els 40 minuts”.

L’equip va ser una pinya i en els pitjors moments vam tenir el cap fred per aixecar el partit. L’ambient al Poblet va ser espectacular amb una grada plena animant els 40 minuts

Òscar Gallifa, tècnic de la UB MiR

Aquesta nova victòria permet l’equip escalar fins la tercera posició amb 11 victòries i 6 derrotes. Els blaus sumen 9 triomfs en 9 partits que han jugat davant la seva afició al Miquel Poblet.