El Triomf UB MiR guanya el CB Salt per 77-72 i manté la seva imbatibilitat al Miquel Poblet

Els blaus escalen fins la 5a posició amb 12 victòries i 7 derrotes

Un llançament de la UB MiR en el partit a casa vs CB Argentona
Berta Barcons

El primer equip del Triomf UB MiR va superar el CB Salt per 77-72 en un final a cara o creu i aconsegueix la desena victòria en 10 partits al Miquel Poblet. Els blaus obtenen un triomf molt important per la permanència i poder seguir lluitant per les primeres posicions de la lliga.

La UB MiR va començar molt concentrat el partit i es va avançar en el primer quart per 20-15. En el segon parcial, el Salt va retallar distàncies i es va apropar en el marcador. El resultat al descans va ser 39-37. “Sabíem que eren perillosos a l’1vs1 i la veritat és que vam estar molt bé en algunes defenses, sobretot col·lectives”, destaca Òscar Gallifa, tècnic de la UB MiR.

Sabíem que eren perillosos a l’1vs1 i la veritat és que vam estar molt bé en algunes defenses, sobretot col·lectives

Òscar Gallifa, tècnic de la UB MiR

En el tercer quart, la UB MiR va sortir molt endollada i va tornar a distanciar-se en el marcador. El conjunt montcadenc va arribar a un màxim avantatge de 12 punts. El Salt no es va donar per vençut i es va tornar apropar a 2 punts en l’últim quart. En un final a cara o creu, els blaus es van endur la victòria per 77-72. “És un triomf molt important de cara a la permanència i per seguir en la lluita per les primeres posicions. El Poblet una vegada més ens va ajudar molt i ja portem 10 victòries en 10 partits a casa”, subratlla Gallifa.

Aitor Murua va ser el màxim anotador de la UB MiR amb 17 punts

És un triomf molt important de cara a la permanència i per seguir en la lluita per les primeres posicions. El Poblet una vegada més ens va ajudar molt i ja portem 10 victòries en 10 partits a casa

Òscar Gallifa

Aquesta victòria permet a la UB MiR escalar fins la 5a posició amb 12 victòries i 7 derrotes. La setmana vinent visitaran la pista del CE Palamós, 9è classificat.