El Triomf UB MiR marxa a les vacances amb una victòria a la prórroga davant el Classic Malgrat (84-81)

El conjunt blau segueix imbatut al Miquel Poblet i marxa a les vacances 3r classificat

Jugadors de la UB MiR en el partit al Miquel Poblet vs Lliçà
Pilar Abián / Dani Font

El primer equip del Triomf UB MiR obté una victòria de mèrit contra el Classic Malgrat en un partit d’infart que es va decidir en el temps extra, matx corresponent a la jornada 11 de la Primera Catalana.

La UB MiR va començar bé en els primers minuts, però el Malgrat va saber reaccionar i es va endur el primer quart per 16-22. “Van castigar molt els nostres errors, ens va costar molt atacar la seva defensa zonal i no estàvem encertats amb el tir exterior”, indica Òscar Gallifa, tècnic de la UB MiR. El segon quart va acabar amb la mateixa dinàmica i el Malgrat va marxar el descans guanyant per 30-36.

Van castigar molt els nostres errors, ens va costar molt atacar la seva defensa zonal i no estàvem encertats amb el tir exterior

Òscar Gallifa, tècnic de la UB MiR
Òscar Gallifa i el segon entrenador de la UB MiR en el partit vs Lliçà

En el tercer quart, el conjunt blau va tenir una bona reacció que finalment, no va tenir premi ja que la ventatge a favor del Malgrat seguia sent de 6 punts. En l’últim minut i mig de partit, la UB MiR va fer un parcial increíble per remuntar i aconseguir allargar el matx fins a la prórroga. En el temps extra, els blaus van ser superiors el seu rival i es van endur la victòria per 84-81. “Gràcies a aquesta victòria, marxem a les vacances de Nadal en tercera posició, sabent que queda molt per fer, volem més”, afirma Òscar Gallifa.

Gràcies a aquesta victòria, marxem a les vacances de Nadal en tercera posició, sabent que queda molt per fer, volem més

Òscar Gallifa

Aquesta nova victòria permet a la UB MiR seguir invicte aquesta temporada al Miquel Poblet i acabar l’any 3r classificat amb 18 punts, set victòries i quatre derrotes. El primer partit del 2023 serà el 15 de gener a la pista del CB Cabrera, 8è classificat.