El Valentine d’EBA supera al Tarragona amb una victòria èpica

Tot i el triomf, l’equip continua a dues victòries de les places que dónen accés als playoffs d’ascens

En bàsquet, victòria important del Valentine d’Eba a la pista del Tarragona, el segon del grup C, per 68-74. Malgrat el triomf, els montcadencs no han pogut pujar llocs a la classificació perquè la resta de rivals també van guanyar. Segueix cinquè a dues victòries de la zona del play-off d’ascens.
El Valentine va superar el conjunt de Tarragona a la segona part, un triomf que li permet continuar somiant amb la possibilitat de jugar la fase final. El base Unai Abriqueta, màxim encistellador del matx amb 21 punts i que va jugar els 40 minuts, va qualificar la victòria a Tarragona d’èpica.

En bàsquet femení, el derbi local del Grup Quart de Segona Catalana va acabar amb victòria del Valentine contra l’Elvira Cuyàs per 41-56.