Empat a 5 en el primer derbi local entre el Can Cuyás i el Montcada B

El matx va ser vibrant i molt emocionant fins al final. El cap de setmana vinent hi haurà el segon derbi local entre el FB Montcada i l’AD Can Cuyás

Dos jugadors del Can Cuyás i el Montcada lluitant per la pilota
Laura Grau

L’AD Can Cuyás i el FS Montcada B van disputar el primer derbi local de la temporada a la pista coberta de Can Cuyás el passat diumenge 30 d’octubre, partit corresponent a la tercera jornada de la Segona Divisió catalana del grup 2. Va ser un matx amb molt bon ambient a la grada, molts gols i un partit que no va decebre a ningú dels aficionats. El resultat final va ser de 5-5 i un repartiment de punts per tots dos equips montcadencs en un derbi vibrant amb molta emoció fins el final.

El Can Cuyás va sortir amb moltes ganes de regalar a la seva afició els tres punts del derbi i va passar per sobre del Montcada en els primers minuts posant-se 4-0 per davant en el marcador. El Montcada va sortir amb molts nervis i no va saber fer el seu joc en els primers 20 minuts, malgrat això, va marcar un gol abans del descans que va ser clau per mantenir viu el partit. “El gol abans del descans ens va motivar per remuntar en la segona part“, afirma Adrià Salazar, jove jugador del Montcada B.

Malgrat que vam encaixar el 5-4, teníem la confiança de ficar un altre gol, fet que ho vam aconseguir i vam intentar-ho fins al final

Adrià Salazar, jove jugador del FS Montcada B
Jugadors del Can Cuyás i el FS Montcada B en disputa per la pilota.
Laura Grau

Només començar la segona meitat, el Montcada va fer un canvi d’actitud i va marcar dos gols més retallant distàncies en el marcador, fet que va fer possible l’esperança de remuntar el partit. En el minut 36, els visitants van empatar el partit, però just després, el Can Cuyás va reaccionar i es va posar per davant en el marcador. “Malgrat que vam encaixar el 5-4, teníem la confiança de ficar un altre gol, fet que ho vam aconseguir i vam intentar-ho fins al final”, indica Adrià Salazar que també es mostra molt content d’haver disputat el seu primer derbi “És el primer derbi que jugo com a sènior i va ser una cosa apassionant“.

El derbi va acabar amb 5-5 i un punt per cada equip. Aquest punt deixa el Can Cuyás 12è classificat, amb 1 punt, i el dissabte vinent visitaran la pista del FB Montcada, en el que serà el segon derbi local de la temporada. Per la seva banda, el FS Montcada B es queda 10è classificat amb 2 punts i el dissabte vinent rebran el Miquel Poblet el Savall FS.