El CFS Montcada planta cara al líder, però acaba perdent

El Mataró va defensar la imbatibilitat (3-4) i ara els montcadencs estan a tres punts dels llocs d’ascens

Jordi Martínez va ser l'autor del segon gol contra el Mataró
Berta Barcons

Derrota amarga aquest dissabte contra el líder imbatut del grup, el Ciutat de Mataró, en un partit on el CFS Montcada va acabar pagant car els errors individuals (3-4). Els montcadencs se situen quarts amb 16 punts, a tres del segon, el Malgrat, i a sis de l’equip d’El Maresme.

Tot i que el líder va avançar-se primer, un gol en pròpia porteria al 3′ i un altre gol de Jordi Martín al 8′ va permetre agafar el primer avantatge (2-1). Però, després, els errors individuals van castigar l’equip entrenat per José Ibáñez. Al minut 16, un penal, i al 29′ un doble penal van capgirar el marcador (2-3). Al final, el Mataró va marcar el quart, i el CFS Montcada va poder retallar diferències.

“Aquests regals contra el líder, que comet molt pocs errors, es paguen molt cars”, ha resumit el tècnic. La segona part va ser més igualada, amb oportunitats per als dos equips. “És una derrota dura, hem jugat bé, però ens toca aprendre d’aquests partits de màxima competitivitat per millorar a la segona volta i aconseguir l’objectiu de l’ascens“, ha reconegut Ibáñez.

L’equip fa avui la darrera sessió d’entrenament abans d’agafar unes vacances i no s’incorporarà fins al dilluns vinent per preparar el partit del 16 de desembre a la pista del Riudellots de la Selva.