El CFS Montcada resol amb solvència el partit contra l’Escola Pia (4-6)

Una gran segona part va permetre una victòria molt important en una de les pistes complicades del grup

Enric Fontanillas celebra un gol al Miquel Poblet, a la darrera jornada de lliga
Berta Barcons

Nova victòria del FS Montcada a la tercera jornada de lliga a la Divisió d’Honor en un partit molt competitiu a la difícil pista de l’Escola Pia de Sabadell. L’equip que entrena José Ibáñez va fer una gran segona part i va acabar sent molt superior al rival.

El matx va arrencar amb gran intesitat. Al minut 3 de joc, Rubén va avançar els blaus, i en aquest mateix minut el porter montcadenc, Christopher Chidi, va ser expulsat i els sabadellencs van empatar el partit. La targeta vermella, que el tècnic José Ibáñez, qualifica de “dubtosa” va afectar la moral dels jugador i la dinàmica del partit. Al minut 9, Cárdenas va tornar a avançar el FS Montcada, però al descans es va arribar amb un 3-2 desfavorable.

A la represa, “l’ambient a la pista es va convertir hostil però l’equip va estar a l’alçada”, reconeix Ibáñez. Els gols Enric Fontanilles, un altre novament de Rubén, i el definitiu de Víctor van acabar amb el marcador 3-6. “Es tracta d’una victòria de pes en una pista molt complicada”, afirma el tècnic, qui s’ha mostrat molt satisfet amb el gran treball de la plantilla.