El FS Montcada elimina el Castellterçol a la Copa

Els montcadencs s’enfrontaran al CN Sabadell en la pròxima ronda, que es disputarà al pavelló Miquel Poblet

Joan Paredes va inaugurar el marcador a Castellterçol
Berta Barcons

El FS Montcada ha passat una nova ronda a la Copa Catalunya. Els montcadencs, a la Divisió d’Honor Catalana, van eliminar el passat dimecres el Castellterçol, de Segona Divisió Catalana, per 2-3 en un matx igualat que es va decidir a l’últim minut. El conjunt de José Ibáñez es va avançar en el marcador al cap de deu minuts de joc amb un gol de Joan Paredes. A la represa, el rival va empatar a un al 24 i, en una jugada afortunada, el FS Montcada va tornar a agafar avantatge amb un gol en pròpia porteria dels locals al minut 31. Al 34, el Castellterçol va fer l’empat a dos, però Cárdenas en el 39 va donar la victòria al seu equip.

En la pròxima eliminatòria, el FS Montcada s’enfrontarà al CN Sabadell, que juga a la Segona Divisió B, dues categories per sobre dels montcadencs. El matx es disputarà al pavelló Miquel Poblet el 7 de març (21.10 h).