El FS Montcada tanca la primera volta amb una derrota contra el Pineda (3-4)

Malgrat l’ensopegada, els montcadencs es mantenen a la segona posició de la Divisió d’Honor Catalana

El FS Montcada ha perdut tres partits aquesta temporada
Berta Barcons

El FS Montcada ha encaixat la tercera derrota a la lliga, després de perdre el passat dissabte contra el Pineda per 3-4 en la darrera jornada de la primera volta. Malgrat l’ensopegada, els montcadencs es mantenen a la segona posició a la Divisió d’Honor Catalana, amb 25 punts, tot i que el coixí d’avantatge respecte als seus immediats perseguidors –Ràpid Santa Coloma i Escola Pia– s’ha reduït a tres punts.

El rival es va avançar al cap de cinc minuts de joc, però just a la jugada següent Jordi Saad Martín va empatar. El capità, Víctor Andrés, va marcar al 12 el 2-1, però abans del descans el rival va neutralitzar l’avantatge. A la represa, el Pineda va trencar la igualtat amb dos gols més, una distància que el FS Montcada va reduir amb el gol de Christian Fernández al 38, però ja no hi va haver temps per intentar sumar un punt.

“Ha estat una derrota dura perquè teníem l’obligació de guanyar a casa i mantenir així la diferència amb els perseguidors”, assegura el tècnic, José Ibáñez, qui reconeix que l’equip no va jugar al seu nivell habitual. “No vam fer una lectura correcta del partit. Vam tenir ocasions per remuntar fins i tot, però no vam estar encertats”, afirma Ibáñez.

Ha estat una derrota dura perquè teníem l’obligació de guanyar a casa i mantenir així la diferència amb els perseguidors

José Ibáñez, tècnic del FS Montcada

El FS Montcada començarà la segona volta amb la visita del Grups Arrahona de Sabadell, el desè classificat, amb 16 punts. El partit es disputarà el pròxim dissabte al pavelló Miquel Poblet, a les 18h. “El balanç de la primera volta és positiu perquè estem en posicions d’ascens”, destaca el tècnic, qui afegeix que la plantilla “té moltes ganes d’aconseguir l’objectiu de pujar. Hem de ser més exigents amb nosaltres mateixos per ser capaços de treure endavant partits que se’ns han escapat”.