L’FS Montcada es retroba amb la victòria després d’un mes

Els montcadencs van superar el Ràpid Santa Coloma (4-1) i sumen una injecció de moral abans de visitar la pista del líder

Saad Martin va ser l'autor de dos dels quatre gols contra el Ràpid Santa Coloma
Berta Barcons

Dos punts són els que separen l’equip de la segona posició que dona dret a l’ascens a Tercera Nacional. La victòria a casa de dissabte contra el Ràpid Santa Coloma (4-1) i l’empat de l’Escola Pia a Palafolls deixen els ‘blues’ encara amb opcions quan falten sis jornades perquè s’acabi la lliga.

Els montcadencs van resoldre el partit en els primers 18 minuts de joc quan ja guanyaven 3 a 0. Víctor va estrenar el marcador en el 13, Saad va marcar el segon al 16 i Cárdenas transformava el tercer en el 18, un resultat amb què es va arribar al descans. A la represa, els colomencs van retallar distàncies en el 35, però, novament, Saad va establir el definitiu 4-1 abans de la botzina final.

Vam fer un partidàs en totes les línies”, va felicitar el tècnic José Ibáñez a la plantilla, que reconeixia que era un partit de “vida o mort”. “Veníem de cinc partits sense guanyar i el rival ho va posar molt complicat perquè es va abocar en atac gairebé tot el partit amb porter jugador”, va assenyalar l’entrenador, qui creu que la victòria “aporta una injecció de moral” abans de la visita aquest cap de setmana al camp del líder, el Mataró. “Ni abans érem tan dolents ni ara som tan bons”, valora Ibáñez.

L’FS Montcada ara ocupa la cinquena posició del grup amb 36 punts, a només dos punts de l’Escola Pia que és segona. Els mataronins lideren en solitari el grup amb 52 punts. “Si guanyem el líder serà un gran cop d’efecte, però sabem que a partir d’ara cada partit serà una final”, reconeix el tècnic.