El CD Montcada empata in extremis a casa contra el Mataró

Els verds van cedir terreny a la primera part, però van ser superior al segon temps

Mikel Corominas va fer el seu primer gol amb la samarreta verda
Berta Barcons

Un gol d’Eric Gari al minut 89 va permetre salvar un punt dissabte a l’estadi de la Ferreria contra el Mataró en un partit d’infart. Tot i avançar-se en el marcador al minut 3 amb una diana de Mikel Corominas, els verds van cedir el control a la primera part als del Maresme, que tot i arrossegar una mala dinàmica a la part baixa de la taula, van marxar al descans amb un 1-2 al marcador. El tècnic Miki Corominas ha reconegut que “l’empat és un premi a seguir creient per anar sumar punts, pendents de recuperar jugadors molt importants”.

Al segon temps, amb quatre canvis i reordenant el sistema de joc passant de dos a tres centrals, l’equip va recuperar solidesa i el control i va passar a bolcar-se a l’atac. El montcadenc Dani Peinado va fer l’empat al minut 58, però novament el jugador mataroní més desequilibrant, Bubacar Njie, va avançar el rival (2-3). A punt d’acabar el matx, els verds van tenir la recompensa final amb l’empat, en un partit on van merèixer més.

Els resultats són els que et van donar més credibilitat a Primera Catalana

Mikel Corominas, tècnic del CD Montcada

Quan les coses no acaben de sortir, costa una mica més recuperar-se, però forma part dels esports de competició”, reconeix el tècnic davant l’inici irregular a Primera Catalana qui assegura que “són els resultats et van donar més credibilitat“. Empat al final és un primer a seguir creient, sumar i recuperar. Vam perdre al Peke, cop a les costelles. Ara toca a Blanes. Guanyar, costarà moltíssim. Lliga de competir i patir.

Al descans, es va fer el lliurament del concurs de la samarreta del centenari que ‘La Veu’ i el CD Montcada han organitzat a Instagram Berta Barcons